Neler Yeni

geforce now türkiye sunucularında 6 mpbs internet ile oynanırmı ?

brse555kd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
barış gündoğdu
geforce neni üzer ow 6 mpbs internet ile oynanırmı modem 2.4 ghz kablo ile bağlanmıyorum ve internet 5 6 7 mpbs arası değişebiliyor geforce now ayarlarını en düşüğe alasam fps 30 görüntü kalitesini en düşük internet hızını 5 mpsb ye alsam oynayabilirmiyim fazla bir performans beklemiyorum günlük 1 2 saat falan çok fazla akıcı olmasına gerek yok tabi oynanmicak halde olmasıda beni üzer umaraım anlatabilmişimdir bilgisayarım oyunları kaldırmıyor internet desen çok yavaş bilmiyorum

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
.
geforce neni üzer ow 6 mpbs internet ile oynanırmı modem 2.4 ghz kablo ile bağlanmıyorum ve internet 5 6 7 mpbs arası değişebiliyor geforce now ayarlarını en düşüğe alasam fps 30 görüntü kalitesini en düşük internet hızını 5 mpsb ye alsam oynayabilirmiyim fazla bir performans beklemiyorum günlük 1 2 saat falan çok fazla akıcı olmasına gerek yok tabi oynanmicak halde olmasıda beni üzer umaraım anlatabilmişimdir bilgisayarım oyunları kaldırmıyor internet desen çok yavaş bilmiyorum
Oynanmaz önerilen 15 Mbps.

brse555kd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
barış gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı konuyu başka bir forumdada bahsettim onlar bana oynayabileceğimi ama görüntünün kaliteli olamyancağından bahsetmişlerdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynayanlar var fakat çok sıkıntı olur. Belki oynayamazsın bile fakat denemeye değer.
ayn denekten zarar gelmez

brse555kd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
barış gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özel ayarlardan çözünürlüğü 720P30FPS yapın ve bant genişliğini 6 MBPS olarak ayarlayın. Bazı yerlerde pikselleşme yaşanacaktır fakat onun haricinde oynanır. Ben bu şekilde Witcher 3 oynuyorum ve 13.saate geldim.
gerçektenmi herkes bana oynanmayacağından bahsediyord

Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
Oynayabileceğinizi sanmıyorum.

brse555kd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
barış gündoğdu
Özel ayarlardan çözünürlüğü 720P30FPS yapın ve bant genişliğini 6 MBPS olarak ayarlayın. Bazı yerlerde pikselleşme yaşanacaktır fakat onun haricinde oynanır. Ben bu şekilde Witcher 3 oynuyorum ve 13.saate geldim.
peki modem 2.4 ghz mi

kablo ilemi bağlandınız

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Mucizeler mümkün benim internetim de 6 MB çekiyor geceleri veya sabah erken saatlerde internet boştayken çok rahat akıcı ve gecikmesi cozunurluk düşmeden 720p 30 fPS oynuyorum denedim.

Ama ben kapalı betada denedim Avrupa sunucularında oynanmicak kadar kötü.

brse555kd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
barış gündoğdu
Mucizeler mümkün benim internetim de 6 MB çekiyor geceleri veya sabah erken saatlerde internet boştayken çok rahat akıcı ve gecikmesi cozunurluk düşmeden 720p 30 fPS oynuyorum denedim.

Ama ben kapalı betada denedim Avrupa sunucularında oynanmicak kadar kötü.
kapalı beta derken bu konuda fazla bilgim yokta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,185
Üyeler
166,896
Son üye
KahramanZOII
Top Bottom