Neler Yeni

geforce now türkiye sunucularında 6 mpbs internet ile oynanırmı ?

brse555kd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
barış gündoğdu
geforce neni üzer ow 6 mpbs internet ile oynanırmı modem 2.4 ghz kablo ile bağlanmıyorum ve internet 5 6 7 mpbs arası değişebiliyor geforce now ayarlarını en düşüğe alasam fps 30 görüntü kalitesini en düşük internet hızını 5 mpsb ye alsam oynayabilirmiyim fazla bir performans beklemiyorum günlük 1 2 saat falan çok fazla akıcı olmasına gerek yok tabi oynanmicak halde olmasıda beni üzer umaraım anlatabilmişimdir bilgisayarım oyunları kaldırmıyor internet desen çok yavaş bilmiyorum

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,662
İsim
Heath Ledger
Internetinden dolayı 144p video izliyormuş gibi olsan yine iyi. 144p den daha kötü sonuçlar çıkar, onda da dona dona oynatır. Verdiğin paraya değmez

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Game+ Türkiye sunucuları kapalı beta testerlarından biriyim bu sayede bir aylık erken erişimim var Türkiye sunucularına ama Avrupa sunucularında yani direk Nvidia hesabı ile giriş yapılan hesaplar Avrupa sunucusunda oynatıyor ve 6 MB yetmiyor Türkiye sunucusunda iş görüyor 6 MB bile.

brse555kd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
barış gündoğdu
Game+ Türkiye sunucuları kapalı beta testerlarından biriyim bu sayede bir aylık erken erişimim var Türkiye sunucularına ama Avrupa sunucularında yani direk Nvidia hesabı ile giriş yapılan hesaplar Avrupa sunucusunda oynatıyor ve 6 MB yetmiyor Türkiye sunucusunda iş görüyor 6 MB bile.
teşekkür ederim

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
geforce neni üzer ow 6 mpbs internet ile oynanırmı modem 2.4 ghz kablo ile bağlanmıyorum ve internet 5 6 7 mpbs arası değişebiliyor geforce now ayarlarını en düşüğe alasam fps 30 görüntü kalitesini en düşük internet hızını 5 mpsb ye alsam oynayabilirmiyim fazla bir performans beklemiyorum günlük 1 2 saat falan çok fazla akıcı olmasına gerek yok tabi oynanmicak halde olmasıda beni üzer umaraım anlatabilmişimdir bilgisayarım oyunları kaldırmıyor internet desen çok yavaş bilmiyorum
30 Fps alırsınız ama alıdığınıza pişman olursunuz

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Sprey little one.

Top Bottom