GeForce Now'daki ETS2'nin sürümünü nasıl yükseltebilirim?

Reaksiyon skoru
37
Merhaba arkadaşlar, Ben geforce now kullanıyorum da, ETS2 1.40 beta sürümü yayınlandı ya, geforce now da, bu 1.39 sürüm mevcut ben bunu nasıl. 1.40 çevirebilirim. teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, Ben geforce now kullanıyorum da, ETS2 1.40 beta sürümü yayınlandı ya, geforce now da, bu 1.39 sürüm mevcut ben bunu nasıl. 1.40 çevirebilirim. teşekkürler.
yapabilirsin steam>kütüphane > ets2 özellikler > betalar public 1.40 yazıyor tıklayın günceller oyunu girdiğinizde gelmiş olur.

yapabilirsin steam>kütüphane > ets2 özellikler > betalar public 1.40 yazıyor tıklayın günceller oyunu girdiğinizde gelmiş olur.
İşte geforce now da öyle olmuyor, shift - tab bastığı zaman menü geliyor ama, oo kütüphane gelmiyor maylesef. ve normal steamdan, 1.40 yaptım, ama geforce now da ise 1.39 sabit.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taki, 1.40 sürüm çıktığı zaman olacak yani ?

İşte geforce now da öyle olmuyor, shift - tab bastığı zaman menü geliyor ama, oo kütüphane gelmiyor maylesef. ve normal steamdan, 1.40 yaptım, ama geforce now da ise 1.39 sabit.
dediğinide anlamadım ayrıca.

dediğinide anlamadım ayrıca.
Haklısın karışık anlattım, şimdi Sen yap dediğin, normal steam'de ise, oo şekilde yaptım değişen olmadı. ama Geforce now girdiğim zaman shift - tab yaptığın zaman. menü açılır ya steam oradan olmuyor onu demek istedim.

Haklısın karışık anlattım, şimdi Sen yap dediğin, normal steam'de ise, oo şekilde yaptım değişen olmadı. ama Geforce now girdiğim zaman shift - tab yaptığın zaman. menü açılır ya steam oradan olmuyor onu demek istedim.
gefore now dediğin uzaktan bağlantı iye oyun sistemi mi yoksa experience mi ?

cloud gaming işte

Geforce now ile, Türkiye server yani, oradan ets2 işte, experience ne bilmiyorum ? oyun sistemi kısaca ? orada olmadı onu demek istiyorum.
experience nvidia ekran kartlarını güncellemeye yarayan uygulama gefore now güncellemesi lazım sen kendi bilgisayarından yapsanda onlarda güncel değildir. kendi bilgisayarında 1.40 oynarsın ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,912
Üyeler
187,119
Son üye
Mehmet256
Geri