Remzi baba
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
Merhaba arkadaşlar, Ben geforce now kullanıyorum da, ETS2 1.40 beta sürümü yayınlandı ya, geforce now da, bu 1.39 sürüm mevcut ben bunu nasıl. 1.40 çevirebilirim. teşekkürler.
çevrilmezMerhaba arkadaşlar, Ben geforce now kullanıyorum da, ETS2 1.40 beta sürümü yayınlandı ya, geforce now da, bu 1.39 sürüm mevcut ben bunu nasıl. 1.40 çevirebilirim. teşekkürler.
yapabilirsin steam>kütüphane > ets2 özellikler > betalar public 1.40 yazıyor tıklayın günceller oyunu girdiğinizde gelmiş olur.Merhaba arkadaşlar, Ben geforce now kullanıyorum da, ETS2 1.40 beta sürümü yayınlandı ya, geforce now da, bu 1.39 sürüm mevcut ben bunu nasıl. 1.40 çevirebilirim. teşekkürler.
İşte geforce now da öyle olmuyor, shift - tab bastığı zaman menü geliyor ama, oo kütüphane gelmiyor maylesef. ve normal steamdan, 1.40 yaptım, ama geforce now da ise 1.39 sabit.yapabilirsin steam>kütüphane > ets2 özellikler > betalar public 1.40 yazıyor tıklayın günceller oyunu girdiğinizde gelmiş olur.
Taki, 1.40 sürüm çıktığı zaman olacak yani ?çevrilmez
dediğinide anlamadım ayrıca.İşte geforce now da öyle olmuyor, shift - tab bastığı zaman menü geliyor ama, oo kütüphane gelmiyor maylesef. ve normal steamdan, 1.40 yaptım, ama geforce now da ise 1.39 sabit.
Haklısın karışık anlattım, şimdi Sen yap dediğin, normal steam'de ise, oo şekilde yaptım değişen olmadı. ama Geforce now girdiğim zaman shift - tab yaptığın zaman. menü açılır ya steam oradan olmuyor onu demek istedim.dediğinide anlamadım ayrıca.
gefore now dediğin uzaktan bağlantı iye oyun sistemi mi yoksa experience mi ?Haklısın karışık anlattım, şimdi Sen yap dediğin, normal steam'de ise, oo şekilde yaptım değişen olmadı. ama Geforce now girdiğim zaman shift - tab yaptığın zaman. menü açılır ya steam oradan olmuyor onu demek istedim.
Geforce now ile, Türkiye server yani, oradan ets2 işte, experience ne bilmiyorum ? oyun sistemi kısaca ? orada olmadı onu demek istiyorum.gefore now dediğin uzaktan bağlantı iye oyun sistemi mi yoksa experience mi ?
experience nvidia ekran kartlarını güncellemeye yarayan uygulama gefore now güncellemesi lazım sen kendi bilgisayarından yapsanda onlarda güncel değildir. kendi bilgisayarında 1.40 oynarsın ama.Geforce now ile, Türkiye server yani, oradan ets2 işte, experience ne bilmiyorum ? oyun sistemi kısaca ? orada olmadı onu demek istiyorum.
Anladım tamamdır, eyvallah yine de.experience nvidia ekran kartlarını güncellemeye yarayan uygulama gefore now güncellemesi lazım sen kendi bilgisayarından yapsanda onlarda güncel değildir. kendi bilgisayarında 1.40 oynarsın ama.