z.furkandenizhan
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Artık sipariş edilebilir durumda
Detaylar?Artık sipariş edilebilir durumda
Hocam deneme sürümü olmadan kimse almaz bence.Artık sipariş edilebilir durumda
Oyunları En Yüksek Ayarlarda Oynamanıza İmkan Tanıyan Hizmet GeliyorDetaylar?
Katılıyorum. Ya beğenmezsem, 40 tl boşa gitmiş olacak. Deneme sürümü gerekli.Hocam deneme sürümü olmadan kimse almaz bence.
Deneme süresi için biraz daha beklememiz gerekiyor. Spam filtreleri biraz daha geliştirilmeli.Katılıyorum. Ya beğenmezsem, 40 TL boşa gitmiş olacak. Deneme sürümü gerekli.
link var mı?Deneme süresi için biraz daha beklememiz gerekiyor. Spam filtreleri biraz daha geliştirilmeli.
Deneme sürümü değil de, bir video yayınlarsanız daha iyi olur. Yani kötü bir bilgisayar üzerinde canlı canlı test edip bize gösterirseniz, o zaman içimizde ki meraklar biraz gidebilir.Deneme süresi için biraz daha beklememiz gerekiyor. Spam filtreleri biraz daha geliştirilmeli.
ne zaman olacak bu sistem inşallah bedava olur birde bunun sitesi varsa discorddan bana atabilirmisin veya artık discord gurubu falan Blancon#0028Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bugün son gelen donanımlarla GeForce Now'ın türk versiyonunu Beta olarak kullanıma sunuyoruz
Sunucular Türkiye'de olduğu için gecikme gayet düşük, veri sıkıştırma ile rahatlıkla 8Mbps internet ile kullanılabiliyor.
Önerilerinizi, sorularınızı, istediğiniz özellikleri bekliyorum
Bedava değil 40 tlne zaman olacak bu sistem inşallah bedava olur birde bunun sitesi varsa discorddan bana atabilirmisin veya artık discord gurubu falan Blancon#0028
deneme sürümü yokmuBedava değil 40 TL