🔥İndirim GeForce RTX 3060 8999 TL

teblion çokmu güvenilir kaç defa bişey aldın veya pc toplıcan zaman burdan mı alırsın veya itopya gamegaraj felanmı alırsın garantisini verebilirmisin bu sitenin
Anakart almıştım. 1399 liraya B550 Gaming Edge Wifi. Aslında N11 üzerinden aldım ama faturaya bakınca TEBİLON mağazasından aldığımı farkettim mağazaya dikkat etmemiştim.

Zotac Dualdan bariz daha iyi bir model ama vergi dahil değil o fiyata.
Alıntıyı görüntüle
o kadar bakmamıştım hocam itgalat ücretini görmemiştim
Post automatically merged:

Anakart almıştım. 1399 liraya B550 Gaming Edge Wifi. Aslında N11 üzerinden aldım ama faturaya bakınca TEBİLON mağazasından aldığımı farkettim mağazaya dikkat etmemiştim.
hocam öyle iken N11 aracı yani en azından n11 muhattabın olabiliyor burdan sadece satıcının sitesinden alıyorsun ben mouse alırken üye olmamışım bile spraişi onaylandı geldi bu normalmi

o kadar bakmamıştım hocam itgalat ücretini görmemiştim
Post automatically merged:

hocam öyle iken N11 aracı yani en azından n11 muhattabın olabiliyor burdan sadece satıcının sitesinden alıyorsun ben mouse alırken üye olmamışım bile spraişi onaylandı geldi bu normalmi
Bazı siteler üye olmadan alışverişe izin veriyor PttAVM / Tebilon bunlara örnek

teblion çokmu güvenilir kaç defa bişey aldın veya pc toplıcan zaman burdan mı alırsın veya itopya gamegaraj felanmı alırsın garantisini verebilirmisin bu sitenin
Burdan alırım daha iyi. Garantisini de veririm niye veremiyeyim 2 kere alışveriş yaptım harika ilgililer yardımcı oluyorlar. Ekran kartı aldım geçen hafta 950TLye Ballistix ram aldım.
Ayrıca technopatla iş birliği yaptılar. Mervanla Oha diyorumla iş birliği yaptılar. Kadıköyde mağazaları var. Yeterli midir?

onu alıp riske giriceme şunu alırım daha iyi 3 fanlı ne kadar 1tl ye mouse almış olsamda çok güvenilir bir site değil
Gayet güvenilir bir sitedir ve ilgililerdir, Sitenin ilk açıldığı zamanlarda daha bilinmezken çokça alışveriş yaptım, Gönül rahatlığıyla alabilir herkes.

Geri