Neler Yeni

Geforce RTX 3060 piyasa fiyat durumu ?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,798
İsim
Eren Yeager
Benım meselem satmak değil uzun süre stok beklemek.
Benim de öyleydi ama ben kartımı 2400TL'ye aldım(RX5700 Mech GP OC)
Ve kartı 5700TL'ye sattım iki katından fazla kâr yaptım ve bu kartı 5500'e alacak olsam bile sattığım karttan daha iyi bir kart alacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Kaya
5k ya gelecek diyenler hangi alemde yaşıyor merak ediyorum :D

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Yaz kızım,
6000 TL'den RTX 3060 satışa çıkarılacak,

ama stok olmayacak....

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,798
İsim
Eren Yeager
bu kafayla anca imzada beklersin kankam 3060ı
Bu kafayla mı? önce düzgün konuşmayı öğren.

Sadece işiniz gücünüz abartmak başka bir şey değil kimse kesin bir sayı veremez zaten tahmini olarak kaç 5500TL çıkacağını düşünüyorum ama kesinlik yok sizde kesin bir fiyat biler gibi SiZ bU KAfAylA aNCa İmZAda bEKleRsinİz

Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Kaya
Bu kafayla mı? önce düzgün konuşmayı öğren.

Sadece işiniz gücünüz abartmak başka bir şey değil kimse kesin bir sayı veremez zaten tahmini olarak kaç 5500TL çıkacağını düşünüyorum ama kesinlik yok sizde kesin bir fiyat biler gibi SiZ bU KAfAylA aNCa İmZAda bEKleRsinİz
senin sabah kahvaltını odana falan mı getirmediler asi çocuk?

benim işim gücüm kalmadı ülkenin ekran kartı piyasasını mı abartayım durum ortada zaten. beklediğin ekran kartının 5 bin liraya gelmeyeceğini söylediğim için saldırma oraya buraya

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,798
İsim
Eren Yeager
senin sabah kahvaltını odana falan mı getirmediler asi çocuk?

benim işim gücüm kalmadı ülkenin ekran kartı piyasasını mı abartayım durum ortada zaten. beklediğin ekran kartının 5 bin liraya gelmeyeceğini söylediğim için saldırma oraya buraya
Asi çocuk mu ahahahah😁

5 bin liraya beklediğim için hakaret ediyorsun üstüne gelip benim kesinlik olmadığını söyleyip 5500'den beklediğimi söyleyince 5 bin liraya gelmeyeceğini söylediğim için saldırma oraya buraya diyorsun
Ekran kartı piyasasü belli o yüzden 5500TL'ye bekliyoruz diğer ülkelerde 750 dolar 600euro civarına çıkıyor ikiside yaklaşık 5500TL'ye yakın yapıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Kaya
Asi çocuk mu ahahahah😁

5 bin liraya beklediğim için hakaret ediyorsun üstüne gelip benim kesinlik olmadığını söyleyip 5500'den beklediğimi söyleyince 5 bin liraya gelmeyeceğini söylediğim için saldırma oraya buraya diyorsun
Ekran kartı piyasasü belli o yüzden 5500TL'ye bekliyoruz diğer ülkelerde 750 dolar 600euro civarına çıkıyor ikiside yaklaşık 5500TL'ye yakın yapıyor.
arkadaşım sıkıntın varsa git sivilceni patlat yazdığın şeylere bak :D ben 5 bin liraya bekleyenler derken seni mi kastettim ? bunu niye üzerine alındın ki sen ?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,798
İsim
Eren Yeager
arkadaşım sıkıntın varsa git sivilceni patlat yazdığın şeylere bak :D ben 5 bin liraya bekleyenler derken seni mi kastettim ? bunu niye üzerine alındın ki sen ?
Çünkü ben de o fiyat civarlarında bekliyorum
Ayrıca "bu kafayla 3060'ı anca imzada beklersin" bunu diyende ben değilim sensin bunu söylemesen laf etmem zaten.

Top Bottom