bu arada benim karta 5k veren çıktı seninki en az 7 8k diyorum bence satıp bekle 1050ti ile takılNvidianın umrundamı kartı oyuncu almıs miningci almış sonucta adam satmışmı satmıs gerisi umrundamı değil burda forumca ağlayabilirsiniz
Not: Bu durumdan bende memmun değilim ama gerçek bu.
Hocam şuan çinliler tatilde ya birde şubat sonuna kadar üretim de yapmıyorlar işler yaş en iyisi yurt dışından getirtmek stok yakalayıpdurum 2021 yazına kadar böyle devam edecek(tahminim). Ekran kartlar stock durum baya kötü oldu.
yav vallahi çinlilerin tatilini hiç sevmiyorum piyasa duruyor zam istiyorlar zam olduğu için taşıma ücreti artıyor tam bir bitiş yavHocam şuan çinliler tatilde ya birde şubat sonuna kadar üretim de yapmıyorlar işler yaş en iyisi yurt dışından getirtmek stok yakalayıp
1 sene de bu meme olacak şimdiAbi özlemişim ya senin konularına yorum yazmayı. Hoş geldin tekrardan.
Adam geldi ya
100 yıl yapsalar bu meme'yi yine de sıkılmam.1 sene de bu meme olacak şimdi
Valla teşekkür ederim hocam etikeyledigin için benim için sıkıntı yok ben 3200 beklemiyorum zaten Max 5500TL olsun geçmesin sorun yok@xSkynel @samet4747 bol şans
7k dan alan olursa vericem gibi duruyor ama bi yanımda vermek istemiyor.bu arada benim karta 5k veren çıktı seninki en az 7 8k diyorum bence satıp bekle 1050ti ile takıl
Bende aynı şekilim şuan 2k temiz kar yapıcam ama valla bilmiyorum zaten 1080p 144 240hz oyuncusuyum alacağım maks kart 3060ti olacağı için çok kararsızım7k dan alan olursa vericem gibi duruyor ama bi yanımda vermek istemiyor.