5.0Ghz değilse girmiyorarkadaşlar ben şimdi geforcenow indirdim ayarları nasıl yapmalıyım ortalama dowlandım:30 ortalama uploadım:2.81 ama şuanda arkda birşeyler açık ozaman da 4 falan olur
Ben normal wifi ile bağlandım kablosuz olmadı 2.4ghzmiş modemarkadaşlar ben şimdi geforcenow indirdim ayarları nasıl yapmalıyım ortalama dowlandım:30 ortalama uploadım:2.81 ama şuanda arkda birşeyler açık ozaman da 4 falan olur
Yok modemin desteklediği galiba tam bilmiyorum.Ama bende tam oyuna giricem hata verdi.upload mı?
"Yüksek bant genişliği 2.4GHz'e kıyasla 5GHz, daha hızlı ve sorunsuz veri bağlantısı anlamına gelir. 2.4GHz yaygın olarak kullanılan Wifi bandı iken 5GHz genellikle çift bantlı Wifi cihazları için kullanılır. 5GHz frekans kullanan cihazlar, 2.4GHz kullananlardan daha hızlı dosya indirebilir ve yükleyebilir. "upload mı?
6 uploada kadar gördüm bende laptop var ama ethernetle bağlanıyorumBen normal wifi ile bağlandım kablosuz olmadı 2.4ghzmiş modem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok modemin desteklediği galiba tam bilmiyorum.Ama bende tam oyuna giricem hata verdi.
ethernetse olabilir6 uploada kadar gördüm bende laptop var ama ethernetle bağlanıyorum
anlamadım ?Ben normal wifi ile bağlandım kablosuz olmadı 2.4ghzmiş modem
Yok modemin desteklediği galiba tam bilmiyorum.Ama bende tam oyuna giricem hata verdi.
"Yüksek bant genişliği 2.4GHz'e kıyasla 5GHz, daha hızlı ve sorunsuz veri bağlantısı anlamına gelir. 2.4GHz yaygın olarak kullanılan Wifi bandı iken 5GHz genellikle çift bantlı Wifi cihazları için kullanılır. 5GHz frekans kullanan cihazlar, 2.4GHz kullananlardan daha hızlı dosya indirebilir ve yükleyebilir. "
Ayar yok direk oyuna giriyor yeterliyse internetinarkadaşlar ben şimdi geforcenow indirdim ayarları nasıl yapmalıyım ortalama dowlandım:30 ortalama uploadım:2.81 ama şuanda arkda birşeyler açık ozaman da 4 falan olur
tmm teşekkür ederim siz ayarları biliyormuunuz mesela fortnite oynayacağım ama görüntü bozuluyorethernetse olabilir
tmm görüntü bozuluyordu daAyar yok direk oyuna giriyor yeterliyse internetin
tmm görüntü bozuluyordu daAyar yok direk oyuna giriyor yeterliyse internetin
Reis sen ethernetle bağlanıyorsun nasılsa bi dene ayar yok kullanıcı adı şifrenle giriyorsun karşına steam gibi bir yer çıkyıor orda oynamak istediğin oyunu ara yerine yazıyorsun internetin yeterli değilse başlamaz zaten oyun öyle anlayabilirsn.anlamadım ?
Arkadaş tavsiye edilen bant genişliğinin 5 olması gerektiğini söylemiş doğru fakat 2.4 ghz ilede oyunlarınızı oynayabilrsiniz aktif olarak kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar.anlamadım ?
İnternet yavaş olduğundan bozuluyordur.Kopma oluyosaanlamadım ?
tmm teşekkürler görüntü bozuk oluyor arada bir onun sorununu biliyormusunuz internetten miArkadaş tavsiye edilen bant genişliğinin 5 olması gerektiğini söylemiş doğru fakat 2.4 ghz ilede oyunlarınızı oynayabilrsiniz aktif olarak kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar.
heeee 2 kişiyiz ya internete bakanİnternet yavaş olduğundan bozuluyordur.Kopma oluyosa