Neler Yeni

GeforceNow oyundan atma sorunu

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bir buçuk saat sıra bekledim csgo girdim maç buldu sonra daha harita yüklenirken oyundan attı dün de atmıştı sebebi nedir ?
Bundan önceki günlerde oynamıştım o zaman atmıyordu.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
İnternet bağlantınız iyi mi, sunucularda yoğunluk da olabilir. 1-2 saat sonra tekrar deneyin
Bir buçuk saat sıra bekledim csgo girdim maç buldu sonra daha harita yüklenirken oyundan attı dün de atmıştı sebebi nedir ?
Bundan önceki günlerde oynamıştım o zaman atmıyordu.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Değil.
TürkTelekom 16mb lik paket.
Sadece evde Annem YouTube bakıyor 480p
İnternet bağlantısı 720p için biraz yetersiz fakat daha önceleri oynamissiniz. Dediğim gibi biraz bekleyin öyle girin. Mümkünse geforce now da iken internete siz hariç kimse bağlı olmasın. Bağlantıyı baya etkiliyor

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet bağlantısı 720p için biraz yetersiz fakat daha önceleri oynamissiniz. Dediğim gibi biraz bekleyin öyle girin. Mümkünse geforce now da iken internete siz hariç kimse bağlı olmasın. Bağlantıyı baya etkiliyor
Önceden sadece ben bağlıydım internete o zaman oynuyordum şimdi bi kişinin 480p video izlemesi bile etkiliyor demek ki.
Teşekkürler

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Rica ederim kolay gelsin. Çünkü kendimden biliyorum bı kişi 144p izlese bile pingim 580'lere çıkıyor :D
Önceden sadece ben bağlıydım internete o zaman oynuyordum şimdi ni kişinin 480p video izlemesi bile etkiliyor demek ki.
Teşekkürler

Top Bottom