Peki sıra ile ilgili sorunlar oluyor muŞöyle 1 aylık beni idare etsin diye atmayi düşünüyorum kötü görüntü vs hiç sorun değil sadece sıra beklemek sorun 15 20dkdan fazla bekletirse olmaz dediğim gibi lag vs sorun değil
280 fln dediğin sira 10dk da geçiyor musıra akşamları cok oluyordu 250 280 falan 10 dk beklemen gerekebilir. bende kullanan arkadaşlara sorayım 60 ms ping alıyorum normalde 25 falandı sizde de aynı mı durum
değer 140 TL'ye aldım kullanıyorum sıra bekletmeden giriyor çoğunlukla ama akşam 10dan sonra sıra bekletiyor en fazla 10 dk falan bekletiyor internet hızım 50 mbps görüntü resmen cam gibi nerdeyse gecikme olmadan sorunsuz kullanıyorum resmen yeni bir telefon bilgisayar almaktan daha iyi gibi yazarken aklıma geldi benim bazı sevdiğim oyunlar yok ama bu aralar microsoft ile güzel bir anlaşma yaptılar çok fazla xbox oyunu eklenecek almanızı tavsiye ederimŞöyle 1 aylık beni idare etsin diye atmayi düşünüyorum kötü görüntü vs hiç sorun değil sadece sıra beklemek sorun 15 20dkdan fazla bekletirse olmaz dediğim gibi lag vs sorun değil telefondan oynayacağım
he bide 6 saat oynatoyor bedavası 30dk beklediğin sıra kadar oyun oynuyon yani bedava kullanmka kötü yada vpn kullanıp 1 saat oynarsın o zamanda trden daha çok sıra oluyor ama daha hızlı geçiyor vpnden hollandaya bağlan öyle kullan almak istemiyorsan ben almadan önce vpn kullanıp 2 günde bir yeni hesap açıyordum sırayı azaltıyor ama yinede 1 saat oynattığı için csgo oynarken bi anda atınca canım sıkılıyorduŞöyle 1 aylık beni idare etsin diye atmayi düşünüyorum kötü görüntü vs hiç sorun değil sadece sıra beklemek sorun 15 20dkdan fazla bekletirse olmaz dediğim gibi lag vs sorun değil telefondan oynayacağım
İki gün once aldım gerçekten çok iyi intim pek mükemmel değil sma yinede harikadeğer 140 TL'ye aldım kullanıyorum sıra bekletmeden giriyor çoğunlukla ama akşam 10dan sonra sıra bekletiyor en fazla 10 dk falan bekletiyor internet hızım 50 mbps görüntü resmen cam gibi nerdeyse gecikme olmadan sorunsuz kullanıyorum resmen yeni bir telefon bilgisayar almaktan daha iyi gibi yazarken aklıma geldi benim bazı sevdiğim oyunlar yok ama bu aralar microsoft ile güzel bir anlaşma yaptılar çok fazla xbox oyunu eklenecek almanızı tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
he bide 6 saat oynatoyor bedavası 30dk beklediğin sıra kadar oyun oynuyon yani bedava kullanmka kötü yada vpn kullanıp 1 saat oynarsın o zamanda trden daha çok sıra oluyor ama daha hızlı geçiyor vpnden hollandaya bağlan öyle kullan almak istemiyorsan ben almadan önce vpn kullanıp 2 günde bir yeni hesap açıyordum sırayı azaltıyor ama yinede 1 saat oynattığı için csgo oynarken bi anda atınca canım sıkılıyordu
Ayrıca hangi oyunlar eklenecek listesi falan varmıdırdeğer 140 TL'ye aldım kullanıyorum sıra bekletmeden giriyor çoğunlukla ama akşam 10dan sonra sıra bekletiyor en fazla 10 dk falan bekletiyor internet hızım 50 mbps görüntü resmen cam gibi nerdeyse gecikme olmadan sorunsuz kullanıyorum resmen yeni bir telefon bilgisayar almaktan daha iyi gibi yazarken aklıma geldi benim bazı sevdiğim oyunlar yok ama bu aralar microsoft ile güzel bir anlaşma yaptılar çok fazla xbox oyunu eklenecek almanızı tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
he bide 6 saat oynatoyor bedavası 30dk beklediğin sıra kadar oyun oynuyon yani bedava kullanmka kötü yada vpn kullanıp 1 saat oynarsın o zamanda trden daha çok sıra oluyor ama daha hızlı geçiyor vpnden hollandaya bağlan öyle kullan almak istemiyorsan ben almadan önce vpn kullanıp 2 günde bir yeni hesap açıyordum sırayı azaltıyor ama yinede 1 saat oynattığı için csgo oynarken bi anda atınca canım sıkılıyordu