Neler Yeni

GeforceNow premium değer mi

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci
Şöyle 1 aylık beni idare etsin diye atmayi düşünüyorum kötü görüntü vs hiç sorun değil sadece sıra beklemek sorun 15 20dkdan fazla bekletirse olmaz dediğim gibi lag vs sorun değil telefondan oynayacağım

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Kangal Kangaoğlu
Bunu uzun süredir düşünüyorum, eğer cs go valorant gibi fps oyunları oynamıyorsan kesinlikle değer. İyi bir internetin var ve online oyunlardan daha çok hikayeli oyunlar onuyarsan kesinlikle geforce now kullanılır. Sisteme dünya kadar para verip kuruyorsun, 3 senede yetersiz kalmaya başlıyor, bir ekran kartı fiyatına yıllarca geforce now alınır..

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle 1 aylık beni idare etsin diye atmayi düşünüyorum kötü görüntü vs hiç sorun değil sadece sıra beklemek sorun 15 20dkdan fazla bekletirse olmaz dediğim gibi lag vs sorun değil
Peki sıra ile ilgili sorunlar oluyor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Dişci
sıra akşamları cok oluyordu 250 280 falan 10 dk beklemen gerekebilir. bende kullanan arkadaşlara sorayım 60 ms ping alıyorum normalde 25 falandı sizde de aynı mı durum

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci
sıra akşamları cok oluyordu 250 280 falan 10 dk beklemen gerekebilir. bende kullanan arkadaşlara sorayım 60 ms ping alıyorum normalde 25 falandı sizde de aynı mı durum
280 fln dediğin sira 10dk da geçiyor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Dişci
10 15 dk civarı evet her zaman olmuyo ama bi süre sonra insanın canını sıkıyor

Lexy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
efe taşönü
Şöyle 1 aylık beni idare etsin diye atmayi düşünüyorum kötü görüntü vs hiç sorun değil sadece sıra beklemek sorun 15 20dkdan fazla bekletirse olmaz dediğim gibi lag vs sorun değil telefondan oynayacağım
değer 140 TL'ye aldım kullanıyorum sıra bekletmeden giriyor çoğunlukla ama akşam 10dan sonra sıra bekletiyor en fazla 10 dk falan bekletiyor internet hızım 50 mbps görüntü resmen cam gibi nerdeyse gecikme olmadan sorunsuz kullanıyorum resmen yeni bir telefon bilgisayar almaktan daha iyi gibi yazarken aklıma geldi benim bazı sevdiğim oyunlar yok ama bu aralar microsoft ile güzel bir anlaşma yaptılar çok fazla xbox oyunu eklenecek almanızı tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

he bide 6 saat oynatoyor bedavası 30dk beklediğin sıra kadar oyun oynuyon yani bedava kullanmka kötü yada vpn kullanıp 1 saat oynarsın o zamanda trden daha çok sıra oluyor ama daha hızlı geçiyor vpnden hollandaya bağlan öyle kullan almak istemiyorsan ben almadan önce vpn kullanıp 2 günde bir yeni hesap açıyordum sırayı azaltıyor ama yinede 1 saat oynattığı için csgo oynarken bi anda atınca canım sıkılıyordu

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci
değer 140 TL'ye aldım kullanıyorum sıra bekletmeden giriyor çoğunlukla ama akşam 10dan sonra sıra bekletiyor en fazla 10 dk falan bekletiyor internet hızım 50 mbps görüntü resmen cam gibi nerdeyse gecikme olmadan sorunsuz kullanıyorum resmen yeni bir telefon bilgisayar almaktan daha iyi gibi yazarken aklıma geldi benim bazı sevdiğim oyunlar yok ama bu aralar microsoft ile güzel bir anlaşma yaptılar çok fazla xbox oyunu eklenecek almanızı tavsiye ederim

he bide 6 saat oynatoyor bedavası 30dk beklediğin sıra kadar oyun oynuyon yani bedava kullanmka kötü yada vpn kullanıp 1 saat oynarsın o zamanda trden daha çok sıra oluyor ama daha hızlı geçiyor vpnden hollandaya bağlan öyle kullan almak istemiyorsan ben almadan önce vpn kullanıp 2 günde bir yeni hesap açıyordum sırayı azaltıyor ama yinede 1 saat oynattığı için csgo oynarken bi anda atınca canım sıkılıyordu
İki gün once aldım gerçekten çok iyi intim pek mükemmel değil sma yinede harika

Ayrıca hangi oyunlar eklenecek listesi falan varmıdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,090
Üyeler
160,947
Son üye
Reddy
Top Bottom