ne zaman açılacağı belli değil. nasıl ellerine yüzlerine bulaştırdıkları ortada.Abiler twitterdan baktım sanırım 12 mayısta tükenmiş sizce tekrar ne zaman açılır ben buna güvenip ekran kartımı sattım da
15 gündür o şekilde diye biliyorum sende ki şanş da bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı muhabbeti.Abiler twitterdan baktım sanırım 12 mayısta tükenmiş sizce tekrar ne zaman açılır ben buna güvenip ekran kartımı sattım da
Yurtdışında çok ping girer agaYurt dışı serverlarından alabilirsin yada üyelik satan yerler var.
Avrupada oynuyorum hiç bir sıkıntı yok. 24mbsp internet 720P oynuyorum.Yurtdışında çok ping girer aga
Mesaj otomatik birleştirildi:
Speed testten baktım internetim 1 ping 97mb indirme 8mb yükleme veriyor yurtdışı serverından alsam nasıl bi deneyim elde ederim
50 60 ms alırsın serverdan servera değişir ama zaten 60 ms den fazla olmayan pingler idealdir.Yurtdışında çok ping girer aga
Speed testten baktım internetim 1 ping 97mb indirme 8mb yükleme veriyor yurtdışı serverından alsam nasıl bi deneyim elde ederim
Rahat oynarsın al yurtdışından ping felan olmaz (yakın ülkelerden al)Yurtdışında çok ping girer aga
Senin 97mbps internetin var çok rahat pingsiz 1080P oynarsın.720p beni kesmez ya