GeIL Evo Spear Ramlar Sizce Kaliteli mi?

Arkadaş çevrenizde konuya hakim birisi yoksa hazır sistem alın zaten daha hesaplı olacaktır tek tek alırken daha karlı olması için aylar içinde indirim kovalamanız lazım sakın gidip mahalle bilgisayarcısı tarzı yerlere güvenmeyin bu konularda kablolama yapmayı bile doğru düzgün bilmiyor çoğu
Bizim bilgisayarcı var ona toplattırim diye düşünüyorum ama 2.el alır takar 0 topladım der diye pek güvenemiyorum 2.else anlamam

Bizim bilgisayarcı var ona toplattırim diye düşünüyorum ama 2.el alır takar 0 topladım der diye pek güvenemiyorum 2.else anlamam
o hataya düşme kesinlikle ben 1 kere düştüm hem fahiş fiyatlar çekiyorlar hemde eski parçalar takıyorlar sakın kanma ballandıra ballandıra anlatırlar sana tongaya düşüp paranı çöpe atma bütçe belirle tekrar konu aç hazır sistem konusunda yardımcı olunur hem 0 almış olursun windows kurmak vs. gibi şeyleride endişe etme aşırı basit bir işlem.

o hataya düşme kesinlikle ben 1 kere düştüm hem fahiş fiyatlar çekiyorlar hemde eski parçalar takıyorlar sakın kanma ballandıra ballandıra anlatırlar sana tongaya düşüp paranı çöpe atma bütçe belirle tekrar konu aç hazır sistem konusunda yardımcı olunur hem 0 almış olursun windows kurmak vs. gibi şeyleride endişe etme aşırı basit bir işlem.
Windows kurma bios güncelleme kolay gözüküyor ama onlarıda bilgisayarcıya gözümün önünde ona mı yaptırsam kendim mi denim hiç bilmiyorum denemedim

Kaliteli mi ramlar çip falan diyordunuz nasıl bu ramlar fiyata bakmayın ramlar nasıl onu soruyorum
Önerim

Windows kurma bios güncelleme kolay gözüküyor ama onlarıda bilgisayarcıya gözümün önünde ona mı yaptırsam kendim mi denim hiç bilmiyorum ama denemedim
Çok takılırsan ya yapamazsam diye başında bekle atsın windows 40-50 lira fiyat çeker muhtemelen başından ayrılma ve kasayı kesinlikle açtırma.

Önerim
Bu ramlar sistemde var değiştmiyorum sadece ramlari kaliteli mi diye sordum ama almayacağım gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok takılırsan ya yapamazsam diye başında bekle atsın windows 40-50 lira fiyat çeker muhtemelen başından ayrılma ve kasayı kesinlikle açtırma.
Tamam PC bulabilirsem götürüp yükletirim Windows 10 pro istiyorum ben orijinali mi yüklüyorlar key falan yazıyorlar mı

Bu ramlar sistemde var değiştmiyorum sadece ramlari kaliteli mi diye sordum ama almayacağım gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamam PC bulabilirsem götürüp yükletirim Windows 10 pro istiyorum ben orijinali mi yüklüyorlar key falan yazıyorlar mı
Deneme kuruyorlar 15 liraya korsan key alıp kendin orjinale çevirirsin ctrl c ctrl v bu kadar o işlem.

Kmspico tarzı programların çok fazla sitede çok fazla virüslü modelleri olduğu için onlar biraz riskli 15 lira vermemeye deymez.
Zamanı gelince konu açar güvenilir bi site isterim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,154
Üyeler
192,624
Son üye
entropy57
Geri