ne ara bitti arkadaş ya 8 dk olmuş dahaÇok iyi fiyat.
GeIL 16GB(2x8) Orion RGB 4000mhz CL18 DDR4 Ram (GAOSR416GB4000C18BDC)
GeIL 16GB(2x8) Orion RGB 4000mhz CL18 DDR4 Ram (GAOSR416GB4000C18BDC) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Alayım senden.Aynısındanda bulamayız ulan ilk defa aldığıma üzüldüm böyle birşeyi
Ben aldımda kendim kullanacam 32 gb arıyordum aslında tam 2.yi alıyordum feci üzdüyav burdan birisi almışsa bana yazsın ben alayım ondan
Satmam artık yanına ripsawj felan takarım sorun çıkmaz inşallah.Alayım senden.
Valla knk firmaya iyi beddua ettim sana vurmuş olabilirGeçenki patriot 4000mhz'ler bozuk geldi daha iade bile edemedim onla uğraşırken bu düşündürdü
bence para iadesi al kanka.Sinerji şimdi aradı stok hatası diyorlar dalga geçer gibi goodram 3600 verelim birde 40 TL iade edelim diyorlar denk bir model gönderin dedim kabul etmiyorlar 3 gün içinde temin edemezlerse haber verip iptal etme hakları varmış,diyorlar ki siteden iptal talebi oluşturun paranızı gönderelim bu doğru mu sizce ne yapmalıyım @Ckribrahim
yok zaten goodrami alacak kadar eşşek değilim thh vb başvurup bir şey çıkar mı onu sordumgüzelmiş ya ama bitmiş.
bence para iadesi al kanka.
dene bence.yok zaten goodrami alacak kadar eşşek değilim thh vb başvurup bir şey çıkar mı onu sordum
Uğraşmaya değmez haklı bulunsan bile yine stoklarında olmadığı için muadil ürün teklif edicekler para iadeni al geç başka fırsatlar denk geliryok zaten goodrami alacak kadar eşşek değilim thh vb başvurup bir şey çıkar mı onu sordum
Aynen araştırdım eğer ürün başka bir sitede vb satışsa varsa sen haklı çıkıyorsun ama bu ürün harbiden hiçbiyerde yokUğraşmaya değmez haklı bulunsan bile yine stoklarında olmadığı için muadil ürün teklif edicekler para iadeni al geç başka fırsatlar denk gelir