Neler Yeni

Gelbura güvenilir mi?

Kerosene

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerim Akbak
Niye alındın şimdi? İster THH itiraz yapar ister itiraz yerine karşı dava açar icradan. Fatura kesilmediyse hiç bir şey de yapamazsın. Baştan uzatmaması gereken kendindin. Kaşınmışsın. İyi günler.
Benim alındığımı nerden çıkarttın ? Faturaya bakmıyor o işler. Parayı senden tahsil ettiği an malı teslim etmeyi kabul etmiş sayılır.
Sen bu zihniyetle devam edersen herkes ensene vurup lokmanı alır dostum.
Ortada kaşınmalık da durum yok. Başıma gelen olayı paylaşıyorum. Ne kadar bana art niyetli olarak agresif tavırlarla yaklaşsan da umarım benim başıma gelen senin başına gelmez.

donanimci98

80+ Bronze
Benim alındığımı nerden çıkarttın ? Faturaya bakmıyor o işler. Parayı senden tahsil ettiği an malı teslim etmeyi kabul etmiş sayılır.
Sen bu zihniyetle devam edersen herkes ensene vurup lokmanı alır dostum.
Ortada kaşınmalık da durum yok. Başıma gelen olayı paylaşıyorum. Ne kadar bana art niyetli olarak agresif tavırlarla yaklaşsan da umarım benim başıma gelen senin başına gelmez.
240 tl lik bir şey almışsın. Tamam iptal edilmiş. Stoğu bitmiş falan olabilir. Paran da iade gelecek. Fiyat hatası yoksa adam neden yollamasın. Paranı geri vermese tamam da adamın burada ne gibi bi faydası var hala onu çözemedim.

Kerosene

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerim Akbak
Ürün satıştaysa bir daha sipariş etseydin. THH ye niye gittin ki?
1-Tercih meselesi.
2-Bir daha iptal etmeyeceklerinin garantisi yok.
Neden THH'ye gitmeyeyim?

Tacize uğrayan kadının orada o saatte ne işi varmış zihniyetiyle konuşmayı bırak lütfen...

donanimci98

80+ Bronze
THH kararına uymayan şirkete şüpheyle yaklaşmak yerine mağdura şüpheyle yaklaşıyorsun. Belki ondandır?
O kadar saçmalıyorsun ki hırsızın hiç mi suçu yok yazdırcaksın illa...
Adam listelediği ürünü neden satmasın sana? Stoğu bitmiştir. İptal olmuştur. Ee paranı da vermiş. THH ye niye gidiyorsun ki durduk yere. Ürün stoğu gelince alırdın işte niye y

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doğan gelişigüzel
hepsıburada amazon n11 gibi sitelerden alıyorum ben genelde iade vs süreçleride daha hızlı oluyor daha önce 2 tane fan aldım bu marka çok iyiler hb üzerinden almıştım satıcı onlardı yine

Kerosene

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerim Akbak
Adam listelediği ürünü neden satmasın sana? Stoğu bitmiştir. İptal olmuştur. Ee paranı da vermiş. THH ye niye gidiyorsun ki durduk yere. Ürün stoğu gelince alırdın işte niye y
Satışa tekrar koydu. Ben de sinirlendim THH'ye şikayet ettim. Yeterli mi donanimci98?

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
Kardeş siz sorunlu musunuz? Ürünün sahte vs çıkması konusunda güvenilir. Almak istediği ürünün resmi satıcısı. Yani resmi distrübitörü olması demek firmayla hiç sorun yaşamayacak anlamına mı geliyor sence? Ananızı babanızı emanet edin demek değil. Piyasadaki itopya, sinerji, incehesap ya da diğer firmalar ne kadar güvenilirse o kadar güvenilir. Forumda anlama kıtlığı var biraz.
Büyük firmalar servis veya iade de sorun çıkartmıyorlar ama böyle küçük markalar çıkarıyor bizzat yaşadım da konuşuyorum durup durmadık yerde çamur atmam herkes işini adam gibi yapsa zaten reklam yapmasına da gerek yok ama bunlar böyle yaparak tüketiciden kendilerini daha da soğutuyor bu kafayla bunlar büyük firmalarla biraz zor rekabet eder.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Büyük firmalar servis veya iade de sorun çıkartmıyorlar ama böyle küçük markalar çıkarıyor bizzat yaşadım da konuşuyorum durup durmadık yerde çamur atmam herkes işini adam gibi yapsa zaten reklam yapmasına da gerek yok ama bunlar böyle yaparak tüketiciden kendilerini daha da soğutuyor bu kafayla bunlar büyük firmalarla biraz zor rekabet eder.
Büyük firmalar farklı zannetmen çok komik.

İncehesap ile daha kötüsünü yaşadım. Adamlar faturayı kesmelerine rağmen yanlış ürün gönderip doğrusuyla değiştirmediler. Üstüne müşteri hizmetleri gevşek gevşek konuşma yaptı. Uğraşmak istemediğim için THH vs başvurmadım ki başvursam kazanırdım. Aynı sorunları ya da daha klötülerini itopyayla ,sinerjyle yani senin deyiminle daha "büyük" firmalarla hatta AMAZONLA bile yaşayanlar var. E ne oldu şimdi? Servis ve iade de sorun çıkarmıyorlar demen çok komik. Gelbura firması küçük bir firma değil. Adamları savunmaya çok meraklı değilim sadece olay abartılıyor.

Kerosene

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerim Akbak
Büyük firmalar farklı zannetmen çok komik.

İncehesap ile daha kötüsünü yaşadım. Adamlar faturayı kesmelerine rağmen yanlış ürün gönderip doğrusuyla değiştirmediler. Üstüne müşteri hizmetleri gevşek gevşek konuşma yaptı. Uğraşmak istemediğim için THH vs başvurmadım ki başvursam kazanırdım. Aynı sorunları ya da daha klötülerini itopyayla ,sinerjyle yani senin deyiminle daha "büyük" firmalarla hatta AMAZONLA bile yaşayanlar var. E ne oldu şimdi? Servis ve iade de sorun çıkarmıyorlar demen çok komik. Gelbura firması küçük bir firma değil. Adamları savunmaya çok meraklı değilim sadece olay abartılıyor.
Tamam kardeşim sen de bir gün bu firmayla hakkını ararken ters düşüp geri 4.400TL lik geri icra yeyince abartılıyor dersin :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,736
Üyeler
162,053
Son üye
u46X
Top Bottom