Ben hepsiburada üzerinden aldım 800 TL idi kargolandı. dün satın aldımID choling marka soğutucu aldım 224xt renksiz v2 gelbura üzerinden aldım fakat hala kargolanmadi yılbaşından dolayı olabilirmi
Bende çarşamba sipariş verdim karasız kaldım öce beyazını aldım baktım kasada çok sırıtır dedim sonra siyahını aldım baktım ondada hiç renk yok dedim sonra rgb olan modelini aldımBende hepsiburadadan aldım çarşamba dün geldi montajladım hemen yorum bile yaptım![]()
Siz hangisini aldınızBende hepsiburadadan aldım çarşamba dün geldi montajladım hemen yorum bile yaptım![]()
Bende çarşamba sipariş verdim karasız kaldım öce beyazını aldım baktım kasada çok sırıtır dedim sonra siyahını aldım baktım ondada hiç renk yok dedim sonra rgb olan modelini aldımkararımı değiştirmeyeyim diye hemen kargoladı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz hangisini aldınız
Aşağı yukarı 4-5 derece fark ettiğini söylüyorlar. 224 ün soğutma bloğu çok az daha büyük yanında şırınga şeklinde macun ve ek fan takmak için ek tel geliyor. Ben 214ün argb olanını alacaktım onunla aldığım arasında 80 tl oynuyordu 50 tl ek indirimim vardı 750ye geldi banaBen bunu aldım aynı seninki ile daha ucuza ne farkı var anlamadım ama soğutma iyi i5 12400f de 20 derece düşürdü sıcaklığı
Hocam benim kasaya bile sığıyorsa sizin kasayada sığmalı msi m100r kasam 160cm destekliyor aldığımhttps://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-224-xt-red-120mm-4pin-pwm-ledli-islemci-sogutucu beyler, bunu vok-new year sistem için almak istiyorum. uyumlu olur mu sizce ?
Benim sistem yeni 1 aylık aslında ısınma yok oyunlarda sadece battlefield 2042 ve cod un son oyununda 85 dereceyi görüyor bazıları dedi 80 üstü sıkıntı olabilir bende 214xt sipariş verdim dün akşam 1.5 saat battlefield 2042 oynadım 65 dereceyi geçmedi yani 20 derece fark etti stok soğutucuya göre, bende de hepsipay vardı birikmiş birde kartta bonus birikmişti neredeyse bedavaya geldi birde mouse tutmaktan omzum ağrıyordu kol dayama aldım dün hiç omzum sırtım ağrımadı tavsiye ederimAşağı yukarı 4-5 derece fark ettiğini söylüyorlar. 224 ün soğutma bloğu çok az daha büyük yanında şırınga şeklinde macun ve ek fan takmak için ek tel geliyor. Ben 214ün argb olanını alacaktım onunla aldığım arasında 80 TL oynuyordu 50 TL ek indirimim vardı 750ye geldi bana
Hocam hepsiburada da 800 tl gelburada da 800+39 tl bence iptal edip hepsiburadadan alınDesteğe mesaj yazdım kargo takip numarasını ileticez dediler hesapta beklemedeyim 3. gün bugün
kral bu red ledli olan 599 tl de bunu alsam sıcaklıkta çok fark eder mi ?Hocam hepsiburada da 800 TL gelburada da 800+39 TL bence iptal edip hepsiburadadan alın
Linki var mı hocam ben de düşünüyorum. Aldığınız soğutucu güzel benimde sıcaklık valoda 60-65 arası oluyor yazın sıcaklıklarını düşünerek aldım. Birde bu stok fanlar anakarta doğru hava verdiği için ssd ve anakartıda etkiliyor bence gerekli bir şeyBenim sistem yeni 1 aylık aslında ısınma yok oyunlarda sadece battlefield 2042 ve cod un son oyununda 85 dereceyi görüyor bazıları dedi 80 üstü sıkıntı olabilir bende 214xt sipariş verdim dün akşam 1.5 saat battlefield 2042 oynadım 65 dereceyi geçmedi yani 20 derece fark etti stok soğutucuya göre, bende de hepsipay vardı birikmiş birde kartta bonus birikmişti neredeyse bedavaya geldi birde mouse tutmaktan omzum ağrıyordu kol dayama aldım dün hiç omzum sırtım ağrımadı tavsiye ederim
Benim aldığımın ilk versiyonu soğutucu blok aynı güzeldir. Bence fark eder.kral bu red ledli olan 599 TL de bunu alsam sıcaklıkta çok fark eder mi ?