Neler Yeni

Gelbura ne zaman kargolar

Berjriko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Berk Korkmaz
Bütçe
1000
ID choling marka soğutucu aldım 224xt renksiz v2 gelbura üzerinden aldım fakat hala kargolanmadi yılbaşından dolayı olabilirmi

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
ID choling marka soğutucu aldım 224xt renksiz v2 gelbura üzerinden aldım fakat hala kargolanmadi yılbaşından dolayı olabilirmi
Ben hepsiburada üzerinden aldım 800 TL idi kargolandı. dün satın aldım

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Burak Ergül
Bende hepsiburadadan aldım çarşamba dün geldi montajladım hemen yorum bile yaptım 😅😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
İlker Dönmez
beyler bende incehesaptan pc aldım ne zaman kargolarlar bir bilgi vermediler bana

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Bende hepsiburadadan aldım çarşamba dün geldi montajladım hemen yorum bile yaptım 😅😅
Bende çarşamba sipariş verdim karasız kaldım öce beyazını aldım baktım kasada çok sırıtır dedim sonra siyahını aldım baktım ondada hiç renk yok dedim sonra rgb olan modelini aldım:ROFLMAO: kararımı değiştirmeyeyim diye hemen kargoladı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz hangisini aldınız

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Burak Ergül
Bende çarşamba sipariş verdim karasız kaldım öce beyazını aldım baktım kasada çok sırıtır dedim sonra siyahını aldım baktım ondada hiç renk yok dedim sonra rgb olan modelini aldım:ROFLMAO: kararımı değiştirmeyeyim diye hemen kargoladı

Siz hangisini aldınız

Ben bunu aldım aynı seninki ile daha ucuza ne farkı var anlamadım ama soğutma iyi i5 12400f de 20 derece düşürdü sıcaklığı

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Ben bunu aldım aynı seninki ile daha ucuza ne farkı var anlamadım ama soğutma iyi i5 12400f de 20 derece düşürdü sıcaklığı

Aşağı yukarı 4-5 derece fark ettiğini söylüyorlar. 224 ün soğutma bloğu çok az daha büyük yanında şırınga şeklinde macun ve ek fan takmak için ek tel geliyor. Ben 214ün argb olanını alacaktım onunla aldığım arasında 80 tl oynuyordu 50 tl ek indirimim vardı 750ye geldi bana

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-224-xt-red-120mm-4pin-pwm-ledli-islemci-sogutucu beyler, bunu vok-new year sistem için almak istiyorum. uyumlu olur mu sizce ?
Hocam benim kasaya bile sığıyorsa sizin kasayada sığmalı msi m100r kasam 160cm destekliyor aldığım

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Burak Ergül
Aşağı yukarı 4-5 derece fark ettiğini söylüyorlar. 224 ün soğutma bloğu çok az daha büyük yanında şırınga şeklinde macun ve ek fan takmak için ek tel geliyor. Ben 214ün argb olanını alacaktım onunla aldığım arasında 80 TL oynuyordu 50 TL ek indirimim vardı 750ye geldi bana
Benim sistem yeni 1 aylık aslında ısınma yok oyunlarda sadece battlefield 2042 ve cod un son oyununda 85 dereceyi görüyor bazıları dedi 80 üstü sıkıntı olabilir bende 214xt sipariş verdim dün akşam 1.5 saat battlefield 2042 oynadım 65 dereceyi geçmedi yani 20 derece fark etti stok soğutucuya göre, bende de hepsipay vardı birikmiş birde kartta bonus birikmişti neredeyse bedavaya geldi birde mouse tutmaktan omzum ağrıyordu kol dayama aldım dün hiç omzum sırtım ağrımadı tavsiye ederim

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Benim sistem yeni 1 aylık aslında ısınma yok oyunlarda sadece battlefield 2042 ve cod un son oyununda 85 dereceyi görüyor bazıları dedi 80 üstü sıkıntı olabilir bende 214xt sipariş verdim dün akşam 1.5 saat battlefield 2042 oynadım 65 dereceyi geçmedi yani 20 derece fark etti stok soğutucuya göre, bende de hepsipay vardı birikmiş birde kartta bonus birikmişti neredeyse bedavaya geldi birde mouse tutmaktan omzum ağrıyordu kol dayama aldım dün hiç omzum sırtım ağrımadı tavsiye ederim
Linki var mı hocam ben de düşünüyorum. Aldığınız soğutucu güzel benimde sıcaklık valoda 60-65 arası oluyor yazın sıcaklıklarını düşünerek aldım. Birde bu stok fanlar anakarta doğru hava verdiği için ssd ve anakartıda etkiliyor bence gerekli bir şey

kral bu red ledli olan 599 TL de bunu alsam sıcaklıkta çok fark eder mi ?
Benim aldığımın ilk versiyonu soğutucu blok aynı güzeldir. Bence fark eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,201
Üyeler
167,937
Son üye
nyz05
Top Bottom