kutluyasayan
80+ Bronze
Dahası
Bugün geceNe zaman girdi gümrüğe hocam yakın bir saatte mi?
Bugün geceNe zaman girdi gümrüğe hocam yakın bir saatte mi?
Yorum falan kastığım yok, ne kadar tuhaf insanlar var şaka gibi. Benim konumun altında bana azar çekiyorsun niye böyle bir konu açıyorsun diye. Sanane kardeşim sanane. işine baksana.Temunun kendi verdiği bilgiyi paylaştım en net bilgi ve haliyle yorum benimki boş konu açıp yorum kasan sensin
Hahaha kankam umarım kısa bir sürede elimize gelir kargolarımız. Yurt dışından kargo beklemenin heyecanı bir farklıymış gerçekten. İlk deneyimim oldu bu benim.En yavaşı benim kargo heralde 2 gündür havalimanında sabahlıyor gariban aula f75
Yurt dışı kargoları galiba gerçekten şans işi oluyormuş. diğer arkadaşta bizimle aynı gün vermiş kargodaymış şuanda....aynı gün almışız seninki benim kargodan daha hızlı geliyor benimki hala uçuş beklenmekte
bizde şans olsa zaten 3 dakika farkla almışım bende.Yorum falan kastığım yok, ne kadar tuhaf insanlar var şaka gibi. Benim konumun altında bana azar çekiyorsun niye böyle bir konu açıyorsun diye. Sanane kardeşim sanane. işine baksana.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hahaha kankam umarım kısa bir sürede elimize gelir kargolarımız. Yurt dışından kargo beklemenin heyecanı bir farklıymış gerçekten. İlk deneyimim oldu bu benim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yurt dışı kargoları galiba gerçekten şans işi oluyormuş. diğer arkadaşta bizimle aynı gün vermiş kargodaymış şuanda....
daha çok erken hocam 1 haftadan kısa sürede geleceğini sanmıyorumtemu.com'un kapısında uyuyom hocam bende şuanda umarım bugün bir güncelleme yaparlar
Hocam bende beklemiyorum zaten konuda belirttim. gelme süresi ile alakalı bir problemim yok diye fakat bir uçak nasıl 30 40 saat uçuyor onu ayıkamadım sormak istedimdaha çok erken hocam 1 haftadan kısa sürede geleceğini sanmıyorum
benim kargom 4 gün uçmuştu,kargoyu aktarma yapıyorlar galiba ondan uçuş fazla sürüyorHocam bende beklemiyorum zaten konuda belirttim. gelme süresi ile alakalı bir problemim yok diye fakat bir uçak nasıl 30 40 saat uçuyor onu ayıkamadım sormak istedim
şans işi hocam inşallah dilediğiniz gibi olurşunu okuduğum an yıkıldım... bende hızlıca gümrüğe gider bugün uçaktan iner diye seviniryordum....
Hocam konuyu nasıl kapatıyorum daha fazla böyle şeyler görmek istemiyom umut kulelerimin hepsine nine eleven yapıyorsunuzHocam benim uçak 5+ gün uçtu havada yakıt ikmali yapılıyordu temuda her şey mümkün
Bakın siparişin süreci hakkına bir şikyaetim yok hala adamların teslim edeceğiz dediği tarihte teslim edileceğini düşünüyorum.
FAKAT
yaklaşık 30+ saattir uçuşta gösteriyor uçağı bu uçak tam olarak ne zaman iniyor hocam?
var mı bilgisi olup bana bilgi verebilecek bir arkadaş