Neler Yeni

Ana Konu 💥 GELDİ D.A. İMZALI F/P KRALI DDR5 SİSTEM GELDİ 💥

isdalwa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Egemen Yılmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ömer Seyfettin Yavuzyiğit
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
1 dakika sistemi atayım
Buna benzer olabilir belki. Daha aşağı fiyata. Bakalım.
Uyy Gencer de color ful ekran kartları mi varmıs inşallah onlardan olur Asus ile eş değer kalite ve soğutma hemde rog ile

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım

Ysuflix

80+ Gold
Uyy Gencer de color ful ekran kartları mi varmıs inşallah onlardan olur Asus ile eş değer kalite ve soğutma
4060ti colorful ve asrock a620m gelicek gibi hissediyorum parça kalitelerinden ödün vermeyen bi sistem geliyo kasa psu da xpg olursa çok iyi olur Abdullah abinin deyişiyle KALİTE FİYAT PERFORMANS !

Satriani

80+ Bronze
Abdullah yakın zamanda bu işlemci (7500F) ve beraberindeki sistemlerin hala f/p olmaktan uzak olduğunu söylemişti. Fiyat tahmin etmek tabii ki zor olur ama f/p dediyse mutlaka piyasadaki DDR5 sistemlerin fiyatına göre en doğru seçenek olanını sunacaktır. Bakalım bütçemize uygun olursa bi' tane de biz almak için bekleyeceğiz. Şimdiden hayırlı olsun gençler... :giggle:

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abdullah yakın zamanda bu işlemci (7500F) ve beraberindeki sistemlerin hala f/p olmaktan uzak olduğunu söylemişti. Fiyat tahmin etmek tabii ki zor olur ama f/p dediyse mutlaka piyasadaki DDR5 sistemlerin fiyatına göre en doğru seçenek olanını sunacaktır. Bakalım bütçemize uygun olursa bi' tane de biz almak için bekleyeceğiz. Şimdiden hayırlı olsun gençler... :giggle:
Ben 7500F nereden çıktı onu da anlamadım :blobdance:

Ysuflix

80+ Gold
F/P olmaktan uzak ama o diğer kanallar ve firmalar için. Abdullah abinin sistemleri hepimiz biliyoruz gençerle yaptığı tüm sistemler birbirinden efsane oldu bir efsane daha katılacak aramıza

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
4060ti colorful ve asrock a620m gelicek gibi hissediyorum parça kalitelerinden ödün vermeyen bi sistem geliyo kasa psu da xpg olursa çok iyi olur Abdullah abinin deyişiyle KALİTE FİYAT PERFORMANS !
Bence yukarıda arkadaş attı ya bir ssitem içinde gigabyte vardı kesin ondan gelecek hemde 1300 TL ye 4 slotlu anakart upgrade de edilebiliyor alev olur buralar

Ysuflix

80+ Gold

Ysuflix

80+ Gold
Ben 7500F nereden çıktı onu da anlamadım :blobdance:
abi 7500F 13400F'ten daha uygunken gidip DDR5 13400F yapmazsın diye düşünüyorum yanlış hatırlamıyosam bugüne kadar hiç 12400F sistem görmedik senden sebebi ise 5600'ün anakart+işlemci kombinasyonunun daha uyguna gelmesiydi bence DDR5 kanadında 13400F daha maliyetli olur B760 ile o yüzden 7500F'in yanına bide 7600 ekleyerek beklentiyi bi tık daha arttırıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,967
Üyeler
168,063
Son üye
huozlu
Top Bottom