7500f- 6700 xt ekran karti- 16 gb ram- A serisi anakart ddr5- 1 tb m2 ssd-Güzel kafa
Fiyat tahmini : yok
7500f- 6700 xt ekran karti- 16 gb ram- A serisi anakart ddr5- 1 tb m2 ssd-Güzel kafa
Abdullah bu yorumu görse ne alay ederid kardeşim o ekran kartının fiyatından haberin var mı senin sil youmu sil yoksa naniyi yedinİşlemci: 7500f
Ekran kartı: 6900 xt
geriye artık ne olursa
Fiyat 27.5 veya 28
Ondan yazdım zaten ne diyecek diyeAbdullah bu yorumu görse ne alay ederid kardeşim o ekran kartının fiyatından haberin var mı senin sil youmu sil yoksa naniyi yedin
Vay arkadaş zevk aliyon dimi bundanOndan yazdım zaten ne diyecek diye
Yok yaw baktım herkesle alay etmiş bende atayım dedim arkadaşların verdiği donanımlar ile fiyatlar acayip komik ondan.Vay arkadaş zevk aliyon dimi bundan
Ben eski nesil olmaz diyorum nedense. Yeni nesiller çıkmışken aynı fiyatlaraBu sisteme benzer olma ihtimali çok yüksek geliyor nedense.
Kesinlikle katılıyorum ya kimse anlamıyor AMD 6000 serisi pahalı hazır sistemlerde çünkü extra bu sefer PSU ya binme oluyor birde neden adam 6000 seriye DDR 5 ve 7500f sistem kullansın yaYok yaw baktım herkesle alay etmiş bende atayım dedim arkadaşların verdiği donanımlar ile fiyatlar acayip komik ondan.
İşte ryzen 5600 ile rtx 4090 yazacaktım'da azıcık inandırıcı olsun diye en azından düşük yazdık qwewqewqeKesinlikle katılıyorum ya kimse anlamıyor AMD 6000 serisi pahalı hazır sistemlerde çünkü extrabbu sefer PSU ya binme oluyor birde neden adam 6000 seriye DDR 5 ve 7500f sistem kullansın ya
Karşim Intel atom yazaydin daha inandırıcıİşte ryzen 5600 ile rtx 4090 yazacaktım'da azıcık inandırıcı olsun diye en azından düşük yazdık qwewqewqe