Ana Konu 💥 GELDİ D.A. İMZALI F/P KRALI DDR5 SİSTEM GELDİ 💥

Ekran kartında 6 var demiş. Neden özellikle 6 dedi sizce. Herkes 4060 ve 4060ti düşünsün diye. Ayrica 6700 i küçümsemeyin. Tam fiyat performans canavarı. Saf gucte 4060 in bir tık üstü bence. Benim tahminim bu

Ekran kartında 6 var demiş. Neden özellikle 6 dedi sizce. Herkes 4060 ve 4060ti düşünsün diye. Ayrica 6700 i küçümsemeyin. Tam fiyat performans canavarı. Saf gucte 4060 in bir tık üstü bence. Benim tahminim bu
Çünkü o sisteme 6000 serisi mi kullanacak adam ve İnanlı 4060ti den daha pahalı olur o sistem neden anlamak istemiyorsunuz AMD ciler bırakın şu amd yi ya. AMD ekran kartı da Nvidia ile kapışma imkanı yok .

tahminler çok farklı boyuta geçti bende salliyim bi tane 7500f 4090 16 gösterip hobb feyk 32gb 1tb m2 ssd 30k :D

tahminler çok farklı boyuta geçti bende salliyim bi tane 7500f 4090 16 gösterip hobb feyk 32gb 1tb m2 ssd 30k :D
Bu daha olası ya fiyatı ya herkes tutturdu AMD 😂 ama sen naniyi yedin Abdullah görmesin 😂

6800 olur 6700/xt olmaz diye düşünüyorum yüksekten uçtu Abdullah abi ama zamanında sağlam fake'ler de attı ya hiç ama hiç emin olamıyoruz ki :D v6'da ki gtx gösterip rtx fake'sini unutamam ama o zamanda demiştim Abdullah abiyi azcık biliyosam bu fiyata gtx koymaz

Konuyu arada açıp bakıyorum, diyorum bu abdullah abi neden bu şekilde davranıyor diye yazıları okuyunca kendim beyin karıncalanması yaşıyorum burda.

Konuyu arada açıp bakıyorum, diyorum bu abdullah abi neden bu şekilde davranıyor diye yazıları okuyunca kendim beyin karıncalanması yaşıyorum burda.
Dimi dimi kardeşim delirir insan 😂

baya troll'e kaydık aslında

Video fikr: AMD vs nvida ciler ben de adayım Nvidia tarafına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

naptın kanka abart iyice
Adam bazı kişilerle alay ediyor 😘

Geri