Neler Yeni

Ana Konu 💥 GELDİ D.A. İMZALI F/P KRALI DDR5 SİSTEM GELDİ 💥

RoyPien09

80+ Bronze
Aha geldi AMD ci rx 7700 xt nin rakibi kim 4060 ti dimi 10 FPS önünde dimi
Dlss 3.0 far dan çok daha iyi çalışma
Rtx modunun Nvidia da çok daha iyi çalışmasi
Cuda çekirdeğinde getirdiği avantajla Nvidia çok daha iyi
Tdb değeri ile Nvidia çok daha az güç tüketmesi ve hazır sistemlerde daha ucuz olması
Ben amd ci gibi bir tutum sergiledim mi dostum rx 6700 xt olursa diye konu geçmişti diğer sayfalarda onun için dedim ben kendim hem nvida hem amd kullanıyorum

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
4060ti 16gb olsun diyenler aynı fiyata 12gb rtx 4070 olduğunu ve yüzde 30 daha fazla performans verdiğini bilmiyor mu?? onu koyarsa sistem fp olmaktan çıkar
Bana lazım da 16gb vram o yüzden öyle yazdım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ömer Seyfettin Yavuzyiğit
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
4060ti 16gb olsun diyenler aynı fiyata 12gb rtx 4070 olduğunu ve yüzde 30 daha fazla performans verdiğini bilmiyor mu?? onu koyarsa sistem fp olmaktan çıkar
4070 manyak bir kart ya 7800xt den bile daha iyi ya o ekran kartı f/p kralı

Şu kadar lira indirim şeklinde değilde yüzdesel olarak güzel bir indirimde yüksek fiyatlı çıkacak bir sistem bile anında tükenecektir, 25k üstü bir sistemde 3k indirimler sönük kalır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
KONUS BE KARDESIM KONUS BE ASLANSIN ASLANNNNN AYNEN OYLE SONUNA KADAR HAKLISIN,
amdyi yalayanlar bi bitmediniz ya salın artık biz rtx 4070 altı kart kabul etmiyoruz böyle bir sistem için
Ya bitmiyor be bu AMD ciler ben de konuşmaktan bikmam ama 😂

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
sana lazım değil kimseye de değil zaten o kart ile 2k anca oynarsınız 2k da da her oyunu ultrada 8 10 gb vramle oynayabilirsiniz
Ne biliyon ne için kullanacağımı :kekw: Yapay zeka geliştiricisiyim ne kadar çok vram benim için o kadar iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
saf gücü kim napsın bu devirde dlss 3.5 çıkınca oyunlara eklensin o zaman 46 değil 100fpsde oynarız üstüne ray tracingi de fulleriz siz rtx açamazsınız açarsanız 30fpslerde sürünürsünüz ahhaha
Dlss 3.5 sadece işın izlemede iyileştirme var bilmiyorsan diye dedim . Ama tabikide farkinolacak 3000 seri ekran kartlarında o dlls3.0 gücü olmayacak yane herkes bu konuda yanılma yaşamış

RoyPien09

80+ Bronze
saf gücü kim napsın bu devirde dlss 3.5 çıkınca oyunlara eklensin o zaman 46 değil 100fpsde oynarız üstüne ray tracingi de fulleriz siz rtx açamazsınız açarsanız 30fpslerde sürünürsünüz ahhaha
Bak dostum 1 kere diyeceğim ben kendim nvida hem amd kullanıyorum ve amd savunmuyorum.
dlss 3.5 çıkacak mesela fsr ve kare oluşturma çıkmayacak mı amd hyper-rx'de geitrdi mesela ee aynı hamam aynı tas olacak üstelik amd öyle bir şey yapacak ki istediğin her oyunda bunu açabileceksin buda bir artıdır yoksa nvida kimse diyemez kötü iş yapıyor diye nvida her zaman öndedir

Top Bottom