Neler Yeni

Ana Konu 💥 GELDİ D.A. İMZALI F/P KRALI DDR5 SİSTEM GELDİ 💥

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Aha geldi AMD ci rx 7700 xt nin rakibi kim 4060 ti dimi 10 FPS önünde dimi
Dlss 3.0 fsr dan çok daha iyi çalışması
Rtx modunun Nvidia da çok daha iyi çalışmasi
Cuda çekirdeğinde getirdiği avantajla Nvidia çok daha iyi
Tdb değeri ile Nvidia çok daha az güç tüketmesi ve hazır sistemlerde daha ucuz olması
Hakkını vermek lazım daha ilk driverlarla bile RX 7700 XT, RTX 4060 Ti 16GB'ı tokat manyağı yapıyor. Bir de üzerine FSR 3 geldi mi iş biter.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ömer Seyfettin Yavuzyiğit
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Hakkını vermek lazım daha ilk driverlarla bile RX 7700 XT, RTX 4060 Ti 16GB'ı tokat manyağı yapıyor. Bir de üzerine FSR 3 geldi mi iş biter.
senin videonda 13 FPS lik fark yok muydu zaten saf güçte ben mi yanlış hatırlıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Youtube gir tonlarca video var coğu değer yakın attığım link doğruluk payı olarak yükssek bir kanal. 1 kişi ile hemen değere inanıyorsan sen oooo işimiz var
İnandığım kişi donanım arşivi o yeter

RoyPien09

80+ Bronze
FSR 3 + Fluid Motion Frames + HYPER-RX bunların 3 ü 2024 Q1'de birleşecek ve dx 11 ve dx12 her oyunda açabileceksin.

batuu123

80+ Bronze
benim anlamadığım nokta şu fsr tüm kartlara eklenmiyor mu nvidia kullananlar baktılar dlss daha zayıf kaldı gidip fsr açarız yine aynı performansı yakalarız burada bence en büyük etken ray tracing performansı ve fiyatı olmalı şu anda bu rakip kartların fiyatları hemen hemen aynı ki performanslarında da gözle görülür büyük bir fark yok ve ben kesinlikle driver sorunu vs yasamamak icin yine nvidia alacağım

batuu123

80+ Bronze
benim anlamadığım nokta şu fsr tüm kartlara eklenmiyor mu nvidia kullananlar baktılar dlss daha zayıf kaldı gidip fsr açarız yine aynı performansı yakalarız burada bence en büyük etken ray tracing performansı ve fiyatı olmalı şu anda bu rakip kartların fiyatları hemen hemen aynı ki performanslarında da gözle görülür büyük bir fark yok ve ben kesinlikle driver sorunu vs yasamamak icin yine nvidia alacağım
ayrıca ray tracing performansı da bu seviyede kartlar için büyük etken ki nvidia hala burada zirveyi koruyor neredeyse yüzde 30 40 daha iyi performans veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
ayrıca ray tracing performansı da bu seviyede kartlar için büyük etken ki nvidia hala burada zirveyi koruyor neredeyse yüzde 30 40 daha iyi performans veriyor
Kardeşim yo yo amd ya render istemem ben rtx istemem ben bir tek saff guç 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önce AMD rtx 4080 ve 4090 dan iyi ekran kartı çıkarsın sonra Nvidia ile kapissin

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Yav kardeşimi 6000 nesili amd ciler %80 performansa çekmek zorunda kalmadılar mi ya hata veriyordu bilgisayar 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,087
Üyeler
166,878
Son üye
Aktörabi
Top Bottom