Kredi kartı mevzusu derken yine ne oluyorÇıktığı anı sabırsızlıkla bekliyorum.Artık almam lazım kredi kartı mevzuları yüzünden hiç alamayacağım yoksa
Ama aslında şu yane o taksit bitiminde senin sistemin ne kadar olacak meselaSistem alırken coğu insan taksit ile alıyor vade farkı çok istiyor be 24 bin TL olan bir pc 27-28 bin oluyor taksit ile.
o'da var tabii ama hesabında o kadar limit yoksa alamassın meselaAma aslında şu yane o taksit bitiminde senin sistemin ne kadar olacak mesela
Beni o 2 kart kağıt üstündeki TDP min çok üstüne çıkmasından dolayı baya üzdü ya sırf o yüzden hazır sistemlerde pahalı lanet olsun 750w PSU istiyorBenim eski masaustu pc de 1070 vardı. Dizustu pc de 3060 var. AMD iyi bir şey yaparsa her zaman olumlu yorum yaparız. Son çıkan 7700 ve 7800 ekran kartları gerçekten umut verici biz kullanıcılar için.
Orasıda öyle ben nakiti çalacağım taksit ile uğraşmak sıkıntı ya para hazır kenardao'da var tabii ama hesabında o kadar limit yoksa alamassın mesela
Mehmet Şimşek yeni düzenlemelerden bahsetti.Muhtemelen taksit sayıları düşücek faizleri artıcakÇıktığı anı sabırsızlıkla bekliyorum.Artık almam lazım kredi kartı mevzuları yüzünden hiç alamayacağım yoksa
Bir işte doğru gitse be la sanki çok az mis gibi faizler daha da artırsınMehmet Şimşek yeni düzenlemelerden bahsetti.Muhtemelen taksit sayıları düşücek faizleri artıcak
Zaten bazı firmalar 9 taksit yapıyor. en fazlaMehmet Şimşek yeni düzenlemelerden bahsetti.Muhtemelen taksit sayıları düşücek faizleri artıcak
NiyeZaten bazı firmalar 9 taksit yapıyor. en fazla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yurddışında olsa hiç taksitli ürün alamassın
Benim merak ettiğim bir şey var. DLSS 3 ile FG gelmeden önce DLSS 2'nin FSR 2'den daha kaliteli ve performanslı olmasının nedeni ekran kartı üzerindeki AI desteği sağlayan Tensor çekirdekleri değil miydi? AMD 6000 serisinde bunu kullanmadığından FSR 2, donanım destekli DLSS'in gerisinde kalmıştı. Şimdi FG için NVIDIA optik akış hızlandırıcı çip kullanarak 4000 serisinde görüntüyü bozmadan FPS'i artırdı ve bunu gayet güzel bir şekilde başardı. Peki AMD FSR 3'ü 6000 serisine getireceğim dedi ama bu kartlarda böyle bir donanım desteği yok. Aynı şekilde 3000 serisi NVIDIA kartlar da buna dahil. Peki o zaman FSR 3 7000 serisi dışında DLSS 3'e rakip olmayı nasıl düşünüyor? Zamanında yazılımla donanımsal farkı kapatamamıştı. Şimdi ne değişti?Şunu bilirm ben bir teknoloji firması bir ürün ortaya segiliyorsa fps arttırma olarak rakibin'de yapamayacağı anlamına gelmez geç yapar ama yapar. o yüzden ileriyi göremediğimiz için ne sonuç vereceğini bilemeyiz ama tahmin yürütebiliriz ya 2024Q1 de amd rtx 4060 ti geçerse teknoloji olarak mesela diyorum ne olacak herkes U dönüşü yapıp bahane bulacak eee şundan dolayı böyle oldu eeee bundan dolayı yüksek fps veriyor ya kardeşim tebrik et önce adamlar geçti o kadar laf attınız ne oldu şimdi derler adama.