Neler Yeni

Ana Konu 💥 GELDİ D.A. İMZALI F/P KRALI DDR5 SİSTEM GELDİ 💥

kemalöz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kemal Öz
Ya beyler 2 gün sonra 4090lı f/p sistemi 20k ya alıcaz ne tartışması bu? Boşverin düşük modelleri

semih328

80+
Çıktığı anı sabırsızlıkla bekliyorum.Artık almam lazım kredi kartı mevzuları yüzünden hiç alamayacağım yoksa

AD4129

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ali D
Benim eski masaustu pc de 1070 vardı. Dizustu pc de 3060 var. AMD iyi bir şey yaparsa her zaman olumlu yorum yaparız. Son çıkan 7700 ve 7800 ekran kartları gerçekten umut verici biz kullanıcılar için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ömer Seyfettin Yavuzyiğit
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım

RoyPien09

80+ Bronze
Sistem alırken coğu insan taksit ile alıyor vade farkı çok istiyor be 24 bin tl olan bir pc 27-28 bin oluyor taksit ile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Sistem alırken coğu insan taksit ile alıyor vade farkı çok istiyor be 24 bin TL olan bir pc 27-28 bin oluyor taksit ile.
Ama aslında şu yane o taksit bitiminde senin sistemin ne kadar olacak mesela

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Benim eski masaustu pc de 1070 vardı. Dizustu pc de 3060 var. AMD iyi bir şey yaparsa her zaman olumlu yorum yaparız. Son çıkan 7700 ve 7800 ekran kartları gerçekten umut verici biz kullanıcılar için.
Beni o 2 kart kağıt üstündeki TDP min çok üstüne çıkmasından dolayı baya üzdü ya sırf o yüzden hazır sistemlerde pahalı lanet olsun 750w PSU istiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

o'da var tabii ama hesabında o kadar limit yoksa alamassın mesela
Orasıda öyle ben nakiti çalacağım taksit ile uğraşmak sıkıntı ya para hazır kenarda

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Mehmet Şimşek yeni düzenlemelerden bahsetti.Muhtemelen taksit sayıları düşücek faizleri artıcak
Bir işte doğru gitse be 😂 la sanki çok az mis gibi faizler daha da artırsın 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım

burakatan

80+
Şunu bilirm ben bir teknoloji firması bir ürün ortaya segiliyorsa fps arttırma olarak rakibin'de yapamayacağı anlamına gelmez geç yapar ama yapar. o yüzden ileriyi göremediğimiz için ne sonuç vereceğini bilemeyiz ama tahmin yürütebiliriz ya 2024Q1 de amd rtx 4060 ti geçerse teknoloji olarak mesela diyorum ne olacak herkes U dönüşü yapıp bahane bulacak eee şundan dolayı böyle oldu eeee bundan dolayı yüksek fps veriyor ya kardeşim tebrik et önce adamlar geçti o kadar laf attınız ne oldu şimdi derler adama.
Benim merak ettiğim bir şey var. DLSS 3 ile FG gelmeden önce DLSS 2'nin FSR 2'den daha kaliteli ve performanslı olmasının nedeni ekran kartı üzerindeki AI desteği sağlayan Tensor çekirdekleri değil miydi? AMD 6000 serisinde bunu kullanmadığından FSR 2, donanım destekli DLSS'in gerisinde kalmıştı. Şimdi FG için NVIDIA optik akış hızlandırıcı çip kullanarak 4000 serisinde görüntüyü bozmadan FPS'i artırdı ve bunu gayet güzel bir şekilde başardı. Peki AMD FSR 3'ü 6000 serisine getireceğim dedi ama bu kartlarda böyle bir donanım desteği yok. Aynı şekilde 3000 serisi NVIDIA kartlar da buna dahil. Peki o zaman FSR 3 7000 serisi dışında DLSS 3'e rakip olmayı nasıl düşünüyor? Zamanında yazılımla donanımsal farkı kapatamamıştı. Şimdi ne değişti?

Top Bottom