Yurtdışında olsam zaten taksitli ürün almama gerek kalıcağını düşünmüyorum.Zaten bazı firmalar 9 taksit yapıyor. en fazla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yurddışında olsa hiç taksitli ürün alamassın
Site kendi 11k dan satışa koyabiliyorsa influencerler da daha düşük fiyata sistem çıkartabilir diye düşünüyorum11k ya var itopyada anca o fiyata iner daha düşmez ama belli de olmaz
Almanya'da 1900 euro civarı askari ücret 55 bin tl yapıyor ev kirası yüksek oralarda geriye gene az bir para kalıyor'dur ama her türlü alırsın.Yurtdışında olsam zaten taksitli ürün almama gerek kalıcağını düşünmüyorum.
Zor hocam hangi site olursa olsun kârını ona göre hesaplar tabi bu şu anki piyasa için 2 ay sonra ne olacağının garantisi yok tabiSite kendi 11k dan satışa koyabiliyorsa influencerler da daha düşük fiyata sistem çıkartabilir diye düşünüyorum
Hocam ben ondan bahsetmedi ama arkadaş başka bir sistem hakkında sordu dikkat ederseniz haberiniz oladüşük fiyatlı sistem olmayacak diyor adam ki son çıkardığı sistem 16 k idi o da giriş dolar 27 haberin ola
Hemen kredi çekiyorum....bence sistem 4090+i9 13900k ddr5 ve sadece 80k olucak abdullah abi bize bir güzellik yapar bi kod falan verir 75k indirim olur 5 k ya alırız
abi 5000 tl kredi çok fazla nasıl ödeyecenHemen kredi çekiyorum....
Yapacak bir şey yok, ayda 416.166 kuruş ödeyecez artıkabi 5000 TL kredi çok fazla nasıl ödeyecen
Zaten cuma yayınlanmıyacakmıydı. sistemÇekimler baslamis. Belki uyumadan çekip render yapılabilirse yarına yetişir xd. ben düşüncemin arkasındayım. ters köşe yiyecez.
Bende rx 7700 xt düşünüyordum. Abdullah ekran kartında 6 rakamı var demiş.Büyük ihtimal RX 7700xt ve fiyat 26999 son tahminim