İstemediği için değil yapamadığı için kardeşim en iyisini kullanmak isteyince AMD de kart yokİstemediği için mi çıkarmıyor sanıyorsun 7900xtx fiyatına göre çok iyi performans veriyor bunlara daha teknoloji desteği gelmedi geldiği zaman sen hesap et kaç fps alacak.
Dlss modu gelmediği zaman forumlarda ağlıyordunuz ama neden bu kartta bu kadar fps veriyor diye Dlss 3 modu gelince racon keser oldunuzYav kardeşimi 6000 nesili amd ciler %80 performansa çekmek zorunda kalmadılar mi ya hata veriyordu bilgisayar
Ben ağlamıyorum onu ağlayanlara sorman lazım kardeşim helal olsun seviyemizi koruduk 0 küfür teşekkür ederimDlss modu gelmediği zaman forumlarda ağlıyordunuz ama neden bu kartta bu kadar fps veriyor diye Dlss 3 modu gelince racon keser oldunuz
13 fps diye bir tabir olmaz, Ne 13? 100fps'de mi 13 yoksa 50fps'de mi? RX 7700 XT daha ilk driverlarla net bir şekilde RTX 4060 ti 16GB'dan %14 daha güçlüsenin videonda 13 FPS lik fark yok muydu zaten saf güçte ben mi yanlış hatırlıyorum
neden küfür edelim ki güzel güzel tartışıyoruz ben zevk aldım açıkacasıBen ağlamıyorum onu aglyanlara sornama kardeşim helal olsun seviyemizi koruduk 0 küfür teşekkür ederim
evet rx 6700 xt'den ise %30 daha güçlü13 fps diye bir tabir olmaz, Ne 13? 100fps'de mi 13 yoksa 50fps'de mi? RX 7700 XT daha ilk driverlarla net bir şekilde RTX 4060 ti 16GB'dan %14 daha güçlü
Aynen bende ya sistemi unuttuk abdullahin işine yarar bu girltagini zorlmamız lazım .Baskı oluşturalım bu arada benim eski bilgisayar da AMD R9 380 var shappire nin etik etmedi yahuBen her zaman nvida tarfındayım ama tamamen objektif olmak zorundayım çünkü fanboy değilim nvida iyi bir şey yaptıysa helal olsun amd kötü bir şey yaptıysa yazıklar olsun demem lazım. fanboylar demez
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden küfür edelim ki güzel güzel tartışıyoruz ben zevk aldım açıkacası
kendinle çelişiyosunBen ağlamıyorum onu ağlayanlara sorman lazım kardeşim helal olsun seviyemizi koruduk 0 küfür teşekkür ederim
Adammmm qwewqeqweqwe (Şaka)kendinle çelişiyosun
Abi bi ekipman önerim ya kulaklık Alıcam 800 TL bütçem var ne alcamı bilmiyorum yardım eder misinHiç bekleme knkam
Ben gamepower kullanıyorum gayet memnunum o fiyatlara anca o markalardan bulabilirsin diye biliyorumAbi bi ekipman önerim ya kulaklık Alıcam 800 TL bütçem var ne alcamı bilmiyorum yardım eder misin