Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Hedef 90K olmaktı, neyse artık bidaha ki sefere.sağlık olsun 38k yine iyi gitti
Hedef 90K olmaktı, neyse artık bidaha ki sefere.sağlık olsun 38k yine iyi gitti
Bu sefer 7500f var demiHiç bekleme knkam
Vallaha o biraz zor. Haftaya tuşlu telefona geçiyorum. 280 gün anca indirim kovalar ara sıra yazarım foruma. Sene sonu bomba bi sistem toplicam. (Ben Mete geliyorum yks 2024)nt nt forumda aktif olmaya devamm
hayırlısı olsun hakkında inşallah istediğin yeri tutturursun sistem toplarken foruma uğramayı unutmaVallaha o biraz zor. Haftaya tuşlu telefona geçiyorum, 280 gün anca indirim kovalar ara sıra yazarım. Sene sonu bomba bi sistem toplicam. (Ben Mete geliyorum yks 2024)
Uğrarım tabi ya, piyasayı takip edecek zamanım olmayacak zaten. Muhtemelen Abdullah abiyi beklerim ya da başka YouTube kanallarınsan gözüme çarpanı alırım.hayırlısı olsun hakkında inşallah istediğin yeri tutturursun sistem toplarken foruma uğramayı unutma
7800xt dışında mantıksız olur.Daha önce da rx 6800lü sistem aldım. Ucuza geldi. Sizce rx 6800ü satıp rx 7700 xt yada 7800 e geçmek mantıklımı ?
ben beklemedim pişmanım geçen sene ekimde aldım 6650xt ye yükselttim memnunum da bekleseydim iyi olurduUğrarım tabi ya, piyasayı takip edecek zamanım olmayacak zaten. Muhtemelen Abdullah abiyi beklerim ya da başka YouTube kanallarınsan gözüme çarpanı alırım.
Hepsi 18K mı, bedava lan.bundan 3 ay önce şunu arkadaşıma almıştım
asus radepn rx 6700 xt
ryzen 5600
xpg 16 gb ram
fsp 650watt psu
214xt kule tipi
wd blue 500gb ssd
AOC/24g2spu
Toplam:
18 bin nasıl sizce