Neler Yeni

Geleceğim hakkında çok kararsızım ve çıkmazdayım. Neyi seçmeli ?

2mApoo

80+ Silver
Şimdi beyler benim bu sene sınav senem ve sınava hazırlanmam gerekirken burada oturmuş konu açıyorum :D
Neyse konuya geleyim. Ben eşit ağırlık son senemdeyim. Ve ilk hedefim İzmir de psikoloji okumak. Aynı zamanda kendi çapımda prodüktörlük ile uğraşıyorum. (beat - mixing - mashup vs.vs.)
Kendi gurubumuz var şarkı fln çıkarıyoz oranın altyapılarını fln yapcam. Ben yıllardır hedeflediğim noktaya doğru ilerliyorum ve prod.luk hayalimdi .
Ama bildiğiniz gibi bu işe ciddi bir zaman ayırmam gerekiyor fakat aynı zamanda psikoloji kazanmakta bu hayatta en çok istediğim şeylerin ilk 3'ünde. Günün büyük bir kısmı ders çalışmam gerekiyor. Aynı zamanda müzikle uğraşmakta geleceği parlak ve getirisi yüksek bir iş. Ve bu da hayalim diyebiliriz.
Çıkmazdayım sizce hangisinin üstünü çizmeliyim (Beraber götürecek iradem yok. Ayrıca beraber götürmeye çalışsam da illaki birine de harcayacağım zaman ve enerjiden büyük tavizler vermeliyim.)

Sizce şuan sadece dinleyici kalıp psikolojiyi kazandıktan sonra üniversitede kendimi mi geliştirmeliyim ?
Yoksa dersi 2.plana alıp 2.hayalime doğru mu çalışmalıyım ?

Çok çıkmazdayım yaşı büyük abilerin ablaların tavsiyelerine ihtiyacım var çünkü siz deneyimlediniz.
Teşekkürler İYİ GECELER

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Üniversite ortamında kendine odaklanmanız daha sağlıklı olur.
En basitinden şu an yayıncılık yapıcam diye okulu bırakan insanlar var, çoğu yapamayınca çıkmaza düşüyorlar. Bunlar 2-3 örnek var diye herkesin olacağı şeyler değil.
Önce geleceğinizi garantileyin sonra hobinize ondan sonra da isterseniz hobinizi mesleğinize dönüştürebilirsiniz.

2mApoo

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üniversite ortamında kendine odaklanmanız daha sağlıklı olur.
En basitinden şu an yayıncılık yapıcam diye okulu bırakan insanlar var, çoğu yapamayınca çıkmaza düşüyorlar. Bunlar 2-3 örnek var diye herkesin olacağı şeyler değil.
Önce geleceğinizi garantileyin sonra hobinize ondan sonra da isterseniz hobinizi mesleğinize dönüştürebilirsiniz.
Bende bi zamana kadar öyle düşünmüyordum ama heralde işler ciddiye binince aklım başıma geldi
haklısın +1

2mApoo

80+ Silver
Eh ben de intihar ederim diyorum şu anda da mezun seneme hazırlanıyorum.
Allah korusun şakası bile komik değil yapma
Ama galiba bu gidişle bende garanti 1 sene mezuna kalmam gerekebilir :(
Allahtan eşit ağırlıkçıyım, bir sayısalcı kadar yoğun çalışmak zorunda kalmadım :D

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Allah korusun şakası bile komik değil yapma
Ama galiba bu gidişle bende garanti 1 sene mezuna kalmam gerekebilir :(
Allahtan eşit ağırlıkçıyım, bir sayısalcı kadar yoğun çalışmak zorunda kalmadım :D
EA psikolojinin en üst bölümlerini tutturmak mühendisliğin orta bölümlerini tutturmaktan daha zor be!

Mehmetİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet İhsan
Şimdi beyler benim bu sene sınav senem ve sınava hazırlanmam gerekirken burada oturmuş konu açıyorum :D
Neyse konuya geleyim. Ben eşit ağırlık son senemdeyim. Ve ilk hedefim İzmir de psikoloji okumak. Aynı zamanda kendi çapımda prodüktörlük ile uğraşıyorum. (beat - mixing - mashup vs.vs.)
Kendi gurubumuz var şarkı fln çıkarıyoz oranın altyapılarını fln yapcam. Ben yıllardır hedeflediğim noktaya doğru ilerliyorum ve prod.luk hayalimdi .
Ama bildiğiniz gibi bu işe ciddi bir zaman ayırmam gerekiyor fakat aynı zamanda psikoloji kazanmakta bu hayatta en çok istediğim şeylerin ilk 3'ünde. Günün büyük bir kısmı ders çalışmam gerekiyor. Aynı zamanda müzikle uğraşmakta geleceği parlak ve getirisi yüksek bir iş. Ve bu da hayalim diyebiliriz.
Çıkmazdayım sizce hangisinin üstünü çizmeliyim (Beraber götürecek iradem yok. Ayrıca beraber götürmeye çalışsam da illaki birine de harcayacağım zaman ve enerjiden büyük tavizler vermeliyim.)

Sizce şuan sadece dinleyici kalıp psikolojiyi kazandıktan sonra üniversitede kendimi mi geliştirmeliyim ?
Yoksa dersi 2.plana alıp 2.hayalime doğru mu çalışmalıyım ?

Çok çıkmazdayım yaşı büyük abilerin ablaların tavsiyelerine ihtiyacım var çünkü siz deneyimlediniz.
Teşekkürler İYİ GECELER
Bende okul konusunda çıkmazdayım ya mesleki açık öğretime geçip bir meslek öğrenmeyi planlıyorum tek bir sorum var pişman olur muyum? Üniversite okuma gibi hayalim yok

2mApoo

80+ Silver
EA psikolojinin en üst bölümlerini tutturmak mühendisliğin orta bölümlerini tutturmaktan daha zor be!
Yok ya knk ilk 16K istiyor ege üniversitesi
Ayrıca İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ (Vakıf) o ise 12K istiyor. O kadar zor değil ( en azından benim için )

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Yok ya knk ilk 16K istiyor ege üniversitesi
Ayrıca İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ (Vakıf) o ise 12K istiyor. O kadar zor değil ( en azından benim için )
Bas bas oğlum gerekirse mezuna kalırsın iyisinden hayalini gerçekleştirirsin.

2mApoo

80+ Silver
Bende okul konusunda çıkmazdayım ya mesleki açık öğretime geçip bir meslek öğrenmeyi planlıyorum tek bir sorum var pişman olur muyum? Üniversite okuma gibi hayalim yok
Aga hayalin yoksa zaten direk ele üniversiteyi. Çünkü kazansan bile rızasız bir şekilde üni okumak cehennem yaşatır sana.

2mApoo

80+ Silver
Bas bas oğlum gerekirse mezuna kalırsın iyisinden hayalini gerçekleştirirsin.
Büyük ihtimal kalacağım çünkü burayı kazanmak için ne gerekirse yapacam. 1yılımı feda etmek olsa bile (ayrıca benim lise 5 sene. 1 Sene daha baştan kaybettim o ayrı konu :D )
Sanırım bir süre müziğe elveda :')
Ayıp olmassa knk sen nereyi hedefliyon ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu açacağım bakalım bazen bir görüş çok şey değiştirebiliyor gerçekten.
Aç knkm aç burdaki üni okuyan kişiler fln deneyimlerini anlatır görüşleri önemli adamların

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Büyük ihtimal kalacağım çünkü burayı kazanmak için ne gerekirse yapacam. 1yılımı feda etmek olsa bile (ayrıca benim lise 5 sene. 1 Sene daha baştan kaybettim o ayrı konu :D )
Sanırım bir süre müziğe elveda :')
Ayıp olmassa knk sen nereyi hedefliyon ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aç knkm aç burdaki üni okuyan kişiler fln deneyimlerini anlatır görüşleri önemli adamların
Ben gemi makineleri işletme mühendisliği hedefliyordum bu sene ancak olmadı.
Hatalarımı öğrendim şu an direkt sıralamaya oynayacağım, en yüksek hedefim pilotaj en düşük hedefim gemi makineleri işletme mühendisliği.

Top Bottom