Neler Yeni

Geleceğim hakkında çok kararsızım ve çıkmazdayım. Neyi seçmeli ?

2mApoo

80+ Silver
Ben gemi makineleri işletme mühendisliği hedefliyordum bu sene ancak olmadı.
Hatalarımı öğrendim şu an direkt sıralamaya oynayacağım, en yüksek hedefim pilotaj en düşük hedefim gemi makineleri işletme mühendisliği.
İlk defa duydum desem . Gerçi benim alanımla alakalı değil duymamam normal ama geleceği varmı mesleğin ?
İnş kazandığında açıkta fln kalmassın

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
İlk defa duydum desem . Gerçi benim alanımla alakalı değil duymamam normal ama geleceği varmı mesleğin ?
İnş kazandığında açıkta fln kalmassın
Babam gemici, oradan torpil var.
Gelecek olarak robotlar otonom olarak sürme + bakım yapabilene kadar geleceği mevcut.
Starter maaşı bile gözleri parlatıyor.
Maaş olarak Pilotaj bölümü ile kapışabilecek tek meslek bu.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Üniversite üniversite üniversite illaki üniversite

Üniversiteye gittiğin zaman topluluklar oluyor bunlarla ilgili. Orada kendini geliştirirsin. Üniversiteye gitmemek gibi bir hata yaparsan dizlerini döversin sonra.

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
Zamanında güzel sanatlar okumak istediğim için puanmış sıralamaymış öyle bi dertlerim olmamıştı. Bir üniye kapak atıp kendimi geliştirmeyi hedeflemiştim, şuan böyle bir stresin içinde olmak istemezdim sizi anlıyorum ama üni okumak ortamları görmek insanları tanımak çok farklı bir kafa bunu görüp tatmanız tecrübe etmeniz gereken bir durum olduğuna inanıyorum.

2mApoo

80+ Silver
Babam gemici, oradan torpil var.
Gelecek olarak robotlar otonom olarak sürme + bakım yapabilene kadar geleceği mevcut.
Starter maaşı bile gözleri parlatıyor.
Maaş olarak Pilotaj bölümü ile kapışabilecek tek meslek bu.
Peki gidermisin sence ?
Çünkü kazanırsan neredeyse hayatın büyük oranda garantiye biniyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üniversite üniversite üniversite illaki üniversite

Üniversiteye gittiğin zaman topluluklar oluyor bunlarla ilgili. Orada kendini geliştirirsin. Üniversiteye gitmemek gibi bir hata yaparsan dizlerini döversin sonra.
Yani diyorsun şuanlık dinleyici kal ve o bölümü kazan
Umarım pişman olmam yaaa yarından başlıyım artık o zmn

Zamanında güzel sanatlar okumak istediğim için puanmış sıralamaymış öyle bi dertlerim olmamıştı. Bir üniye kapak atıp kendimi geliştirmeyi hedeflemiştim, şuan böyle bir stresin içinde olmak istemezdim sizi anlıyorum ama üni okumak ortamları görmek insanları tanımak çok farklı bir kafa bunu görüp tatmanız tecrübe etmeniz gereken bir durum olduğuna inanıyorum.
Neredeyse herkes öyle diyor valla knk galiba ben ders çalışacam yaa. Fikir aklımda oturdu :D
Çok saolunnn

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Peki gidermisin sence ?
Çünkü kazanırsan neredeyse hayatın büyük oranda garantiye biniyor :D

Bu sene OBP yüzünden sıralamam 300K altına düşmeseydi zaten gidiyordum.
Bi şans bi gayretle pilotaj kazanırsam orası kazanamazsam gemide sürünmeye devam.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dersine bak sen, o işlere üniversitede çok vakit bulursun. Şimdi şöyle düşün, üniversite okumazsan elinde sadece bu iş olacak ve tutması çok zor belki de, sen asıl mesleğini edinirsen ve bunu da hobi olarak yapmaya devam edersen işini sağlama almış olursun, kim bilir belki o hobi bir gün gerçek işin olur. Ama sen işini sağlama al.

2mApoo

80+ Silver
Bu sene OBP yüzünden sıralamam 300K altına düşmeseydi zaten gidiyordum.
Bi şans bi gayretle pilotaj kazanırsam orası kazanamazsam gemide sürünmeye devam.
Lisede yediğin hurmalar bugün OBP ni tırlamalar :D
Nedense gemicilik denince bu sahne aklıma geliyor. Seni böyle bir senaryonun içinde bulmayız dımı knk :D

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Lisede yediğin hurmalar bugün OBP ni tırlamalar :D
Nedense gemicilik denince bu sahne aklıma geliyor. Seni böyle bir senaryonun içinde bulmayız dımı knk :D
Bulamayız çünkü buzdağı kalmadı.
Şu anki petrol - kuru yük gemilerinin uzak yol için olanları Titanicten kaç kat büyük şu an batan gemiden ziyade korsana yakalanan gemiler ve Evergreen var.

2mApoo

80+ Silver
Dersine bak sen, o işlere üniversitede çok vakit bulursun. Şimdi şöyle düşün, üniversite okumazsan elinde sadece bu iş olacak ve tutması çok zor belki de, sen asıl mesleğini edinirsen ve bunu da hobi olarak yapmaya devam edersen işini sağlama almış olursun, kim bilir belki o hobi bir gün gerçek işin olur. Ama sen işini sağlama al.
Şöyle diyim hobimin gerçek olması düşüncesi bile güzel geliyor. Tüm sosyal medyada yaptığım beatin , şarkının çalması 💯💯💯

Bulamayız çünkü buzdağı kalmadı.
Şu anki petrol - kuru yük gemilerinin uzak yol için olanları Titanicten kaç kat büyük şu an batan gemiden ziyade korsana yakalanan gemiler ve Evergreen var.
Daha aksiyonlu olur knk boşver :D
Neyse inş her şey gönlünce olur sana inanıyorumm
O bölümü kazanıp korsan olacaksın :D :D

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Şimdi beyler benim bu sene sınav senem ve sınava hazırlanmam gerekirken burada oturmuş konu açıyorum :D
Neyse konuya geleyim. Ben eşit ağırlık son senemdeyim. Ve ilk hedefim İzmir de psikoloji okumak. Aynı zamanda kendi çapımda prodüktörlük ile uğraşıyorum. (beat - mixing - mashup vs.vs.)
Kendi gurubumuz var şarkı fln çıkarıyoz oranın altyapılarını fln yapcam. Ben yıllardır hedeflediğim noktaya doğru ilerliyorum ve prod.luk hayalimdi .
Ama bildiğiniz gibi bu işe ciddi bir zaman ayırmam gerekiyor fakat aynı zamanda psikoloji kazanmakta bu hayatta en çok istediğim şeylerin ilk 3'ünde. Günün büyük bir kısmı ders çalışmam gerekiyor. Aynı zamanda müzikle uğraşmakta geleceği parlak ve getirisi yüksek bir iş. Ve bu da hayalim diyebiliriz.
Çıkmazdayım sizce hangisinin üstünü çizmeliyim (Beraber götürecek iradem yok. Ayrıca beraber götürmeye çalışsam da illaki birine de harcayacağım zaman ve enerjiden büyük tavizler vermeliyim.)

Sizce şuan sadece dinleyici kalıp psikolojiyi kazandıktan sonra üniversitede kendimi mi geliştirmeliyim ?
Yoksa dersi 2.plana alıp 2.hayalime doğru mu çalışmalıyım ?

Çok çıkmazdayım yaşı büyük abilerin ablaların tavsiyelerine ihtiyacım var çünkü siz deneyimlediniz.
Teşekkürler İYİ GECELER
Müzik işinin tutacağı kesin değil çok yetenkli olup tutmayan bir sürü kişi vardır fakat üniversite okursanız faydasının daha çok olma ihtimali var

2mApoo

80+ Silver
Müzik işinin tutacağı kesin değil çok yetenkli olup tutmayan bir sürü kişi vardır fakat üniversite okursanız faydasının daha çok olma ihtimali var
Knk valla öyle yaa ben bir hayale kapıldım galiba :D
Gerçekler farklı ama bitsin şu Üni fln hayali gerçekleştirecem kesin ve net aga

Top Bottom