Şimdi beyler benim bu sene sınav senem ve sınava hazırlanmam gerekirken burada oturmuş konu açıyorum
Neyse konuya geleyim. Ben eşit ağırlık son senemdeyim. Ve ilk hedefim İzmir de psikoloji okumak. Aynı zamanda kendi çapımda
prodüktörlük ile uğraşıyorum. (
beat - mixing - mashup vs.vs.)
Kendi gurubumuz var şarkı fln çıkarıyoz oranın altyapılarını fln yapcam. Ben yıllardır hedeflediğim noktaya doğru ilerliyorum ve prod.luk hayalimdi .
Ama bildiğiniz gibi bu işe ciddi bir zaman ayırmam gerekiyor fakat aynı zamanda psikoloji kazanmakta bu hayatta en çok istediğim şeylerin ilk 3'ünde. Günün büyük bir kısmı ders çalışmam gerekiyor. Aynı zamanda müzikle uğraşmakta geleceği parlak ve getirisi yüksek bir iş. Ve bu da hayalim diyebiliriz.
Çıkmazdayım sizce hangisinin üstünü çizmeliyim (
Beraber götürecek iradem yok. Ayrıca beraber götürmeye çalışsam da illaki birine de harcayacağım zaman ve enerjiden büyük tavizler vermeliyim.)
Sizce şuan sadece dinleyici kalıp psikolojiyi kazandıktan sonra üniversitede kendimi mi geliştirmeliyim ?
Yoksa dersi 2.plana alıp 2.hayalime doğru mu çalışmalıyım ?
Çok çıkmazdayım yaşı büyük abilerin ablaların tavsiyelerine ihtiyacım var çünkü siz deneyimlediniz.
Teşekkürler İYİ GECELER