Cevahir Paşalıoğlu
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Linki verim ama, girme bence sorun olmasın.Sanal makineyle linke girim.
Hocam Linki verim ama, girme bence sorun olmasın.Sanal makineyle linke girim.
arkadaşların da dediği gibi dolandırıcılık için yapılan smsler bu sadece hiçbir şey kasım indiriminde baya bi siparişlerim vardı yurtiçinden de sms geliyordu şu kargolu şu durumda sonrasında link vardı fakat sipariş vermemiştim tüm kargolarım bana ulaşmıştı bu tür şeyleri engellemek için mesajlarda bir ayar vardı spama düşüyordu genelde böyle smsler spama düşüyor benimBu SMS nedir? Benim haberim olmadan böyle bie şey neden gelir? Dolandırıcılık veya Kimlik Avı mı? Nette arattığımda daha önce başına gelen olmuş. Nedir aslı, açılayacak biri var mı?Alıntıyı görüntüle
Hocam Linki verim ama, girme bence sorun olmasın.
HOcam ilgilendiğin için sağol. Embesiller Barkod numarasını bile değiştirmeden atıyorlar herkese, acemi kasap deyimi aklıma geldi. Acemi dolandırıcılar
Bu SMS nedir? Benim haberim olmadan böyle bie şey neden gelir? Dolandırıcılık veya Kimlik Avı mı? Nette arattığımda daha önce başına gelen olmuş. Nedir aslı, açılayacak biri var mı
Kesinlikle dolandırıcı. Eğer resmi bir mesaj olsaydı resmi sitenin kendi ilgili linkini koyardı, linkin bit.ly olarak olması zaten ele veriyor kendiniBu SMS nedir? Benim haberim olmadan böyle bie şey neden gelir? Dolandırıcılık veya Kimlik Avı mı? Nette arattığımda daha önce başına gelen olmuş. Nedir aslı, açılayacak biri var mı?Alıntıyı görüntüle
attığı kodu da denedim,bulunamadı dedi.HOcam ilgilendiğin için sağol. Embesiller Barkod numarasını bile değiştirmeden atıyorlar herkese, acemi kasap deyimi aklıma geldi. Acemi dolandırıcılar
neden normal siteye atmış onu çözemedimHOcam ilgilendiğin için sağol. Embesiller Barkod numarasını bile değiştirmeden atıyorlar herkese, acemi kasap deyimi aklıma geldi. Acemi dolandırıcılar
Yok normalde de SMS, gelen herkesi PTT ye atıyor herhalde zatenneden normal siteye atmış onu çözemedim
kesinlikle dolandırıcılar knkm sakın tıklamaBu SMS nedir? Benim haberim olmadan böyle bie şey neden gelir? Dolandırıcılık veya Kimlik Avı mı? Nette arattığımda daha önce başına gelen olmuş. Nedir aslı, açılayacak biri var mı?Alıntıyı görüntüle
Hocam SMS'te belirtilen kod, Barkod kodu zaten. Herhangi bir Gönderi Takip Numarası olayı yok. Bi kere olay burada kopuyor zaten. Nereden geliyor kimden geliyor hepsinin üstü kapalı.attığı kodu da denedim,bulunamadı dedi.
Alıntıyı görüntüle