Çözüldü✓ Gelen bu SMS Dolandırıcılık Mı?

Bu SMS nedir? Benim haberim olmadan böyle bie şey neden gelir? Dolandırıcılık veya Kimlik Avı mı? Nette arattığımda daha önce başına gelen olmuş. Nedir aslı, açılayacak biri var mı?Alıntıyı görüntüle
arkadaşların da dediği gibi dolandırıcılık için yapılan smsler bu sadece hiçbir şey kasım indiriminde baya bi siparişlerim vardı yurtiçinden de sms geliyordu şu kargolu şu durumda sonrasında link vardı fakat sipariş vermemiştim tüm kargolarım bana ulaşmıştı bu tür şeyleri engellemek için mesajlarda bir ayar vardı spama düşüyordu genelde böyle smsler spama düşüyor benim

Hocam Linki verim ama, girme bence sorun olmasın.

1703359565267.png

buraya attı direk.

Bu SMS nedir? Benim haberim olmadan böyle bie şey neden gelir? Dolandırıcılık veya Kimlik Avı mı? Nette arattığımda daha önce başına gelen olmuş. Nedir aslı, açılayacak biri var mı
Bu SMS nedir? Benim haberim olmadan böyle bie şey neden gelir? Dolandırıcılık veya Kimlik Avı mı? Nette arattığımda daha önce başına gelen olmuş. Nedir aslı, açılayacak biri var mı?Alıntıyı görüntüle
Kesinlikle dolandırıcı. Eğer resmi bir mesaj olsaydı resmi sitenin kendi ilgili linkini koyardı, linkin bit.ly olarak olması zaten ele veriyor kendini

Evet dolandırıcılar.

Evet dolandırıcılık böyle de geliyor tıklamayın

Ekler

• IMG-20231223-WA0061.jpg
    IMG-20231223-WA0061.jpg
    33 KB · Hit: 90
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,243
Üyeler