Takahashi Ryosuke
80+ Bronze
erkekliğine sıçayım böyle damadın
Bende sadece Twitter var onda da oyun hesabını bağlamak için mecbur indirdim geri sildimTelefonuma bir kere olsun Tiktok indirip kullandıysam Allah belamı versin
makima referansSon dönemlerde düğünlerde yaşanan ilginç olaylara bir yenisi daha eklendi. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda gelinin yeni evlerine damadın boynuna tasma takarak soktuğu görülüyor. Çevredekilerin de alkış tuttuğu o anlara ait görüntüler için birçok sosyal medya kullanıcısı "Bu nasıl gelenek" yorumunu yaptı.,
"BU NASIL BİR ZİHNİYET?"
O esnada çevredekilerin de gelin ve damat sıradan bir şey yapıyormuş gibi alkış tutması dikkatlerden kaçmadı. Kısa sürede en çok izlenen videolar arasına giren görüntünün altına "Bu nasıl bir zihniyet? Hadi onu yapanlar neyse de alkış tutanlar neyi yaşıyorlar acaba?", "Ülkecek sonumuz kötü", "Ne yapacaklarını şaşırdılar, birbirlerine nasıl saygı duyacaklar acaba", "Tiktok sonrası ülkenin hali" şeklinde yorumlar yapıldı.
Hatırlıyorum daha beterini.Son dönemlerde düğünlerde yaşanan ilginç olaylara bir yenisi daha eklendi. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda gelinin yeni evlerine damadın boynuna tasma takarak soktuğu görülüyor. Çevredekilerin de alkış tuttuğu o anlara ait görüntüler için birçok sosyal medya kullanıcısı "Bu nasıl gelenek" yorumunu yaptı.,
"BU NASIL BİR ZİHNİYET?"
O esnada çevredekilerin de gelin ve damat sıradan bir şey yapıyormuş gibi alkış tutması dikkatlerden kaçmadı. Kısa sürede en çok izlenen videolar arasına giren görüntünün altına "Bu nasıl bir zihniyet? Hadi onu yapanlar neyse de alkış tutanlar neyi yaşıyorlar acaba?", "Ülkecek sonumuz kötü", "Ne yapacaklarını şaşırdılar, birbirlerine nasıl saygı duyacaklar acaba", "Tiktok sonrası ülkenin hali" şeklinde yorumlar yapıldı.
Elleri bağlı bir şekilde dişleriyle gelinin iç çamaşırını çıkaranlar favorim.Hatırlıyorum daha beterini.
Bir tane kadın düğün gecesi sonrası şeyli çarşafını gösteriyordu tiktokta sansürlü bir şekilde görmüştüm iğrenç bir şeydi altına da bakireliğini koruduğunu fenan saçmalamıştı resmen iğrenç ötesiymiş şimdi anlatınca. (şey kırmızı bir şey , geceyi tahmin etmişsinizdir.)
Bu normal geliyor o yüzden biraz bana.
Gelenek adı altında daha ne saçmalıklar göreceğiz bakalım.
Selim bey 1 sikke kaç frank?