Neler Yeni

Geleneğiniz batsın! Gelin, damadın boynuna tasma taktı!

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
medeniyiz dediklerinde ilk gösterdiğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
ryangosling
Son dönemlerde düğünlerde yaşanan ilginç olaylara bir yenisi daha eklendi. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda gelinin yeni evlerine damadın boynuna tasma takarak soktuğu görülüyor. Çevredekilerin de alkış tuttuğu o anlara ait görüntüler için birçok sosyal medya kullanıcısı "Bu nasıl gelenek" yorumunu yaptı.,

"BU NASIL BİR ZİHNİYET?"​

O esnada çevredekilerin de gelin ve damat sıradan bir şey yapıyormuş gibi alkış tutması dikkatlerden kaçmadı. Kısa sürede en çok izlenen videolar arasına giren görüntünün altına "Bu nasıl bir zihniyet? Hadi onu yapanlar neyse de alkış tutanlar neyi yaşıyorlar acaba?", "Ülkecek sonumuz kötü", "Ne yapacaklarını şaşırdılar, birbirlerine nasıl saygı duyacaklar acaba", "Tiktok sonrası ülkenin hali" şeklinde yorumlar yapıldı.

makima referans

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Gelenek ile alakasını anlamadım
Tiktokdan dolayı yazanlarıda anlamadım

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Son dönemlerde düğünlerde yaşanan ilginç olaylara bir yenisi daha eklendi. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda gelinin yeni evlerine damadın boynuna tasma takarak soktuğu görülüyor. Çevredekilerin de alkış tuttuğu o anlara ait görüntüler için birçok sosyal medya kullanıcısı "Bu nasıl gelenek" yorumunu yaptı.,

"BU NASIL BİR ZİHNİYET?"​

O esnada çevredekilerin de gelin ve damat sıradan bir şey yapıyormuş gibi alkış tutması dikkatlerden kaçmadı. Kısa sürede en çok izlenen videolar arasına giren görüntünün altına "Bu nasıl bir zihniyet? Hadi onu yapanlar neyse de alkış tutanlar neyi yaşıyorlar acaba?", "Ülkecek sonumuz kötü", "Ne yapacaklarını şaşırdılar, birbirlerine nasıl saygı duyacaklar acaba", "Tiktok sonrası ülkenin hali" şeklinde yorumlar yapıldı.

Hatırlıyorum daha beterini.
Bir tane kadın düğün gecesi sonrası şeyli çarşafını gösteriyordu tiktokta sansürlü bir şekilde görmüştüm iğrenç bir şeydi altına da bakireliğini koruduğunu fenan saçmalamıştı resmen iğrenç ötesiymiş şimdi anlatınca. (şey kırmızı bir şey , geceyi tahmin etmişsinizdir.)
Bu normal geliyor o yüzden biraz bana.
Gelenek adı altında daha ne saçmalıklar göreceğiz bakalım.
Selim bey 1 sikke kaç frank?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,171
İsim
Diyarhan
Kadın 1 kereliğine sevinsin yetişme tarzından dolayı boşanana kadar kocası ne derse yapıcaktır.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hatırlıyorum daha beterini.
Bir tane kadın düğün gecesi sonrası şeyli çarşafını gösteriyordu tiktokta sansürlü bir şekilde görmüştüm iğrenç bir şeydi altına da bakireliğini koruduğunu fenan saçmalamıştı resmen iğrenç ötesiymiş şimdi anlatınca. (şey kırmızı bir şey , geceyi tahmin etmişsinizdir.)
Bu normal geliyor o yüzden biraz bana.
Gelenek adı altında daha ne saçmalıklar göreceğiz bakalım.
Selim bey 1 sikke kaç frank?
Elleri bağlı bir şekilde dişleriyle gelinin iç çamaşırını çıkaranlar favorim.

Dušan Tadić

80+ Silver
20230610_090417.jpg

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,478
İsim
Oğuz
Damat kendine yakıştırıyorsa yapacak bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,207
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom