Neler Yeni

Rehber Gelin Biraz Eğlenelim!!! Voicemod Nedir? Nasıl Kullanılır?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
düzenleme: yazıyormuş. csgoda yapabiliyozmu?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
kanka beleş versiyondaki 5 ses türü ne?
Her gün değişiyor dediğim gibi, uygulamayı indirip test edebilirsiniz. Detaylı bir biçimde anlattım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı programları vac veya vanguard hile olarak tanıyor ondan demiştim.:D
Ha, bilmiyorum kullanıp da ban yiyen görmedim daha hocam ben. Ki YouTube kanalları bile kullanıyor.

Unidentified

80+ Silver
Günaydın selamlar, nasılsınız? Umarım her şey yolundadır. Bu gün sizlere Voicemod programından bahsedeceğim. Nedir bu Voicemod? Nasıl kullanılır? Amacı nedir? Gelin hepsine tek tek bakalım.

Öncelikle Voicemod adından da az çok anlamışsınızdır ses ile alakalı bir program. Sesinizi değiştiriyor, farklı farklı türlerde sesinizi çıkartıyor. Örneğin bebek, autotune benzeri bir ses vb...
Ben size ücretsiz versiyonunu anlatacağım, ücretli olanı aylık 50 TL, gidip de kimsenin iki üç troll için aylık 50 lira vereceğini sanmıyorum.

Her neyse, gelin şimdi indirme aşamasına geçelim.
İndirme sitesine aşağıda vereceğim linkten girebilir ve programı indirebilirsiniz.

Bu linkten siteye giriş yapıp karşınıza çıkan Get Voicemod Free butonuna basın.
Alıntıyı görüntüle
Akabinde kayıt olmanız için bir hesap isteyecek sizden. Google hesabınızı kullanabilirsiniz. Bunları yaptıktan sonra setup inecek. Setup'u anlatmama gerek yok. Next next diyerek bitirebilirsiniz.

Kurulum tamamlandığında uygulamayı sağ tık ile ayarlar kısmından yönetici olarak çalıştır'a basıp kaydedin. (Rehber aldığım video en azından böyle yaptı.)

Bu aşamayı da tamamladıktan sonra uygulamaya giriş yapın. Sonra giriş yaptığınız hesabınızı onaylatmanız gerekecek. Uygulamaya girdikten sonra sizi internet tarayıcınızda uygulamanın ana sayfasına atacak. Biraz bekledikten sonra hesabınız onaylandı gibisinden bir yazı alacaksınız. Bundan sonra uygulamaya giriş yapabilirsiniz. Uygulamanın ilk açılışı biraz uzun sürebilir, en azından bende uzun sürdü bir tık.

Uygulamaya giriş yaptıktan sonra hesabımız onaylandığında karşınıza şöyle bir pencere gelecek;
Alıntıyı görüntüle
Bizim ilgileneceğimiz kısım burası. Her gün ücretsiz şekilde 5 tane ses veriyor, 6'yı paylaşarak açıyorsunuz. Ben denemek amaçlı açtım. Siz de merak ediyorsanız açabilirsiniz. Facebook'dan paylaşabiliyorsunuz bir de yanlış hatırlamıyorsam Telegram'dan paylaşabiliyordunuz. İsterseniz paylaşabilirsiniz. Paylaşırsanız 6. Sesi açmış oluyorsunuz.

Dediğim gibi bizim ilgileneceğimiz ara yüz burası.
Burada her gün farklı farklı sesler veriliyor. İstediğinizi kullanıyorsunuz. Lakin burada bu uygulamayı kullanmak için mikrofonunuzun hangi aygıt olduğunu bilmeniz lazım, yoksa işler sarpa sarabilir.

Yukarıdan istediğimiz sesi seçip sol altta bulunan "HEAR MY SELF" tikini açıp kendi sesinizi dinleyebilirsiniz, böylece hangi sesi kullanmak istediğinize karar verebilirsiniz.

Burası da tamamlandıktan sonra gelin bu uygulamayı VALORANT'la eşleştirelim.

Öncelikle VALORANT'ı açıyoruz.
Akabinde ses ayarlarına giriyoruz.
Ses ayarlarından "Sesli Sohbet" kısmına geliyoruz.
Burada bulunan "Giriş Cihazı" kısmından mikrofonumuzu seçiyoruz. Voicemod ile ilgili bir yazı varsa bilin ki odur.
Yani son olarak ayarlarımız şöyle olacak;
Alıntıyı görüntüle
Böyle olması lazım. Bundan sonrası oyuna girip konuşmak. :D
Bunu sadece VALORANT'da değil, discord'da ve benzeri diğer uygulamalarda da kullanabilirsiniz. Ben genel olarak burada kullandığım için böyle bir örnek verdim.

Evet dostlarım, rehberim buraya kadardı. Umarım işinize yaramıştır, umarım okurken keyif almışsınızdır. Bir sonraki rehberimde buluşuncaya dek hoşça kalın, esen kalın.

Rehber aldığım video;

-shatZ! sundu.
Eline sağlık, en merak ettiğim programlardan birisi.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru