Geliştirilmiş YÖK Atlas yapıyorum. Öneriniz var mı?

telporat

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba arkadaşlar bir süredir YÖK Atlas'ın bu karmaşıklığını ve bir bilgiye ulaşmak için 4-5 kere sayfa dolaştırmasından şikayetçi olunduğu için geliştirilmiş bir versiyonunu yazıyorum. https://kocumbe.com/atlas şimdilik böyle gidiyor, bir atlasta en çok ne görmek isterdiniz? Üniversite tercih sırasında bu ana sayfada kullanıcıya daha fazla ne gösterebilirim önerileriniz benim için çok önemli aynı şekilde bölüm sayfası için de öneri yapabilirsiniz ama oraya daha geçmedim yine de bölümün üzerine basarak bölüm sayfasının linkine de gidebilirsiniz. Sitemin birkaç ekran görüntüsünü bıraktım mobildeki arkadaşlar için.

Ekler

• Screenshot 2025-05-10 at 02.11.13.webp
    Screenshot 2025-05-10 at 02.11.13.webp
    92.4 KB · Hit: 45
  • Screenshot 2025-05-10 at 02.11.33.webp
    Screenshot 2025-05-10 at 02.11.33.webp
    63.5 KB · Hit: 42
  • Screenshot 2025-05-10 at 02.11.39.webp
    Screenshot 2025-05-10 at 02.11.39.webp
    46.2 KB · Hit: 43
DGS için de ekleme yapar mısın

tabi hocam bakarım, DGS'de ne tarz bilgiler önemli oluyor? en çok baktığınız bilgi neler ve şu an hangi siteden kontrol ediyorsunuz
hocam geçen sene kaç sıralama ile kapatmış o önemli ilk olarak mesela YTÜ Fizik Geçen sene 1.5K dan 58K ya çekti bu bir ikincisi her sene bir bölümden hangi bölümlere geçilebileceği değişiyor o kılavuz düzenlenerek sitede yayınlanırsa çiçek gibi olur bir de tabii ki de puan hesaplama

eline sağlık güzel gözüküyor
bir şey eklenicekse depremzede,34 yaş üstü veya şehit gaziden kontenjanından giren son kişinin netleri sıralaması vesaire olabilir..

Hocam öncelikle elinize sağlık. Site hakkında pek tavsiyelerde bulunamam ama size çok önemli bir sorum olacak.
Web sitesi geliştirmeyle ne kadar süredir uğraşıyorsunuz bilgileriniz nedir acaba ? Ben de Web sitesi geliştirmekle uğraşıyorum daha 1 ay oldu denemez ama kendi başıma bu tarz çalışmalar yapabilecek hale ne zaman ve nasıl gelirim merak ediyorum.

Geri