artık düşünemiyorum sadece bitsin bu çile istiyorumLGS YE TAM OLARAK 2 GÜN 11 SAAT 19 DAKİKA kaldı bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bende lgs ertelenebilir diye yazılar gördüm kalbime indiartık düşünemiyorum sadece bitsin bu çile istiyorum
Teşekkürlervalla kolay gelsin girenler umarım istediği yerleri kazanır
Kardeşim bende lgsye girdim geçen sene açıkçası sadece dershaneye gittim ordada dersleri kaynatırdık arkadaşlarla ben hiç çalışmazdım ama genelde hep dershanenin 1. sınıfındaydım deneme yaptılar bol bol lgsye girerken bir kitap bile bitirmedim yarılamadım hatta sınav beklediğimden kolaydı yüzde 4e girdim şimdi fen lisesindeyim keşke girmeseydim fen lisesi benim gibi çalışkan olmayanlar için çok zorLGS YE TAM OLARAK 2 GÜN 11 SAAT 19 DAKİKA kaldı bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cidden bu kadar kolay mı?Kardeşim bende lgsye girdim geçen sene açıkçası sadece dershaneye gittim ordada dersleri kaynatırdık arkadaşlarla ben hiç çalışmazdım ama genelde hep dershanenin 1. sınıfındaydım deneme yaptılar bol bol lgsye girerken bir kitap bile bitirmedim yarılamadım hatta sınav beklediğimden kolaydı yüzde 4e girdim şimdi fen lisesindeyim keşke girmeseydim fen lisesi benim gibi çalışkan olmayanlar için çok zor
bence ertelenmez artık, ertelenemez yani 2 gün kaldıBende lgs ertelenebilir diye yazılar gördüm kalbime indi