Bu konuyu niye açtın ? profilnde paylaş.Zevkler ve renkler tartışılmaz fakat bu konuya Red Dead Redemption 2 dışında herhangi bir oyunu yazan benim için yok hükmündedir.
RDR 2 !
Bana göre de RDR 2. Tartışmaya kapalı. Ancak konuyu düzelt bence herkes aynı fikirde olmaz.Zevkler ve renkler tartışılmaz fakat bu konuya Red Dead Redemption 2 dışında herhangi bir oyunu yazan benim için yok hükmündedir.
RDR 2 !
Zevkler ve renkler tartışılmaz
bu konuya Red Dead Redemption 2 dışında herhangi bir oyunu yazan benim için yok hükmündedir.
RDR olabilir.Zevkler ve renkler tartışılmaz fakat bu konuya Red Dead Redemption 2 dışında herhangi bir oyunu yazan benim için yok hükmündedir.
RDR 2 !
Dostum konuyu düzelt.Zevkler ve renkler tartışılmaz fakat bu konuya Red Dead Redemption 2 dışında herhangi bir oyunu yazan benim için yok hükmündedir.
RDR 2 !
Başakaların düşüncelerine saygı duymayan biriside benim için yok hükmündedir.benim için yok hükmündedir
Ozaman Kaybol gözüm görmesin rdr2 ne ksksjdjdjdjsmskZevkler ve renkler tartışılmaz fakat bu konuya Red Dead Redemption 2 dışında herhangi bir oyunu yazan benim için yok hükmündedir.
RDR 2