Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
RDR2 de çöp pardon oyundur
Animeye çizgi film denebilir bunda bir sorun yok. Sorun olan şey bazı beyinlilerin çizgifilmi -10 yaş kitle filmi sanmasıdır.Allah beyin versin ,
Öyle zaten, izlediğin şeyin ne olduğunu tekrardan gözden geçir benceAnşmeye çizgi film diyen ,
Yaş her şey değil ki? PP'den yargılamak da mantıksız. RDR2 baş yapıt olabilir ama bu kadar frenleyici konu açması mantıksız geliyor.Profil fotoğrafından yaşın belli oluyor kardeşim. Seni ciddiye alamıyorum maalesef
Anime yetişkin çizgi filmdir. Ama Çocuklar için olan çizgi filmler ile kıyaslanamaz.Anşmeye çizgi film diyen ,
Bu daha mantıklı oldu gibi.Anime yetişkin çizgi filmdir.
Animeyle ilgili like alacağını sanıp laf sokup sonra beklediği tepkiyi almayınca mesajı değiştiren kişi kim acaba ? Senin yaşın da belli oluyor kardeşim benimYaş her şey değil ki? PP'den yargılamak da mantıksız. RDR2 baş yapıt olabilir ama bu kadar frenleyici konu açması mantıksız geliyor.
35 yıl önce anime var mıydı35 yıldır anime izliyorum ama anime çizgi filmdir
15.5, açıkca söyleyebiliyorum, kendimle çelişmiyorum ama.Animeyle ilgili like alacağını sanıp laf sokup sonra beklediği tepkiyi almayınca mesajı değiştiren kişi kim acaba ? Senin yaşın da belli oluyor kardeşim benim
İroni be kardeşim35 yıl önce anime var mıydı
Şaşırmadım. İyi günler15.5, açıkca söyleyebiliyorum, kendimle çelişmiyorum ama.