Neler Yeni

Gelmiş Geçmiş En İyi Sistemi Toplayıp, Tavsiye Eden Kanal

HoYeon Jung

80+ Gold
Arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi, şu zamana kadar en iyi F/P ürünü toplamış ve izleyicilerine/takipçilerine/müşterilerine sunmuş olan kanal/kuruluş hangisi acaba? Bence son zamanlardaki en sağlam sistem Abdullah abinin çıkardığı 1650S'li monitörlü PC'idi. Pek fazla bilgim yok, sorup öğrenmek için açıyorum bu konuyu. Hem biraz da tartışalım. Şunu da belirteyim. F/P demek, Fiyatına göre performanslı demektir. Yani birisi 10K'lık sistemi atar, diğeri bu F/P değil derse direkt rapor atarım :D :D Bekliyorum.
Düzeltme: Eğer bulursanız sistemin linkini veya hatırlıyorsanız sistemin özellikleri ile fiyatını da yazın.

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Athlon İle Topladığı Sistemleri Saymazsak

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi, şu zamana kadar en iyi F/P ürünü toplamış ve izleyicilerine/takipçilerine/müşterilerine sunmuş olan kanal/kuruluş hangisi acaba? Bence son zamanlardaki en sağlam sistem Abdullah abinin çıkardığı 1650S'li monitörlü PC'idi. Pek fazla bilgim yok, sorup öğrenmek için açıyorum bu konuyu. Hem biraz da tartışalım. Şunu da belirteyim. F/P demek, Fiyatına göre performanslı demektir. Yani birisi 10K'lık sistemi atar, diğeri bu F/P değil derse direkt rapor atarım :D :D Bekliyorum.
Düzeltme: Eğer bulursanız sistemin linkini veya hatırlıyorsanız sistemin özellikleri ile fiyatını da yazın.
Kesinlikle engin dege
2.else frekans tv sıfırsa kesinlikle da.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
2018 de falan hatta 2019 un 2. yarısına kadar güzel fp sistemler çıkıyordu. Özellikle DA özel anlasmalarla süper sistemler çıkartıyordu, İnventus falan gayet iyi sistemler vardı. Ama son zamanlarda maalesef yok. Çünkü malum olaylar bitirdi bu fp işini. ARtık hepsi lüks oldu.

Top Bottom