Gencer gaming F/P sistem

nrlozi35

80+
Reaksiyon skoru
0
Gençer gamingten geçen cumartesi olan F/P sistemi satın aldık ve hala hazırlanıyor diyor böyle bir durumla karşılaşan varmı ?

Birçok kişinin oyle biraz foruma bakinsaniz aninda görürsunuz fazladan konuya gerek yok.
Hemen kargoya verilmesini istiyorsaniz musteri hizmetlerini arayip demonte gonderim isterin o zaman pc yi siz toplicaksiniz ama parcalar ayri ayri kargolanacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayri ayri kargolanacak derken bu arada parcalar takilmamis gelecek siz takacaksiniz farkli farkli kutular degil

Gençer gamingten geçen cumartesi olan F/P sistemi satın aldık ve hala hazırlanıyor diyor böyle bir durumla karşılaşan varmı ?

Birçok kişinin oyle biraz foruma bakinsaniz aninda görürsunuz fazladan konuya gerek yok.
Hemen kargoya verilmesini istiyorsaniz musteri hizmetlerini arayip demonte gonderim isterin o zaman pc yi siz toplicaksiniz ama parcalar ayri ayri kargolanacak

Ayri ayri kargolanacak derken bu arada parcalar takilmamis gelecek siz takacaksiniz farkli farkli kutular degil
daha yeni kayıt oldum ben öyle bişey olduğunu bilmiyordum özür dilerim

birde kargo firması değişmiş o yüzden merak uyandırdı

daha yeni kayıt oldum ben öyle bişey olduğunu bilmiyordum özür dilerim

birde kargo firması değişmiş o yüzden merak uyandırdı
Yok hocam ne özrü estağfurullah ben özür dilerim haddimi astiysam

Yok estağfurullah da yeni katıldığım için kuralları falan bilmiyorum

valla bende guvenemiyorum internet kafeci var tanidigim ona goturebilirim belki olmadi bekliyicem yapicak bisey yok
Bende beklerim ya garanti olur en azından ama kargo firması değişmesi aklımı çeldi ne

Yok estağfurullah da yeni katıldığım için kuralları falan bilmiyorum

Bende beklerim ya garanti olur en azından ama kargo firması değişmesi aklımı çeldi ne
hangi kargo olmuş yurtiçi iyiydi

Ben müşteri hizmetlerine sorduğum zaman 15 tane kasa eksikmiş onları bekliyorlarmış onun dışında sistemleri hazırlayıp pazartesi göndermeye başlamışlar ama kargoya çıkanı görmedim daha

Geri