Gençer gamingten geçen cumartesi olan F/P sistemi satın aldık ve hala hazırlanıyor diyor böyle bir durumla karşılaşan varmı ?
daha yeni kayıt oldum ben öyle bişey olduğunu bilmiyordum özür dilerimBirçok kişinin oyle biraz foruma bakinsaniz aninda görürsunuz fazladan konuya gerek yok.
Hemen kargoya verilmesini istiyorsaniz musteri hizmetlerini arayip demonte gonderim isterin o zaman pc yi siz toplicaksiniz ama parcalar ayri ayri kargolanacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayri ayri kargolanacak derken bu arada parcalar takilmamis gelecek siz takacaksiniz farkli farkli kutular degil
birde kargo firması değişmiş o yüzden merak uyandırdıBirçok kişinin oyle biraz foruma bakinsaniz aninda görürsunuz fazladan konuya gerek yok.
Hemen kargoya verilmesini istiyorsaniz musteri hizmetlerini arayip demonte gonderim isterin o zaman pc yi siz toplicaksiniz ama parcalar ayri ayri kargolanacak
Ayri ayri kargolanacak derken bu arada parcalar takilmamis gelecek siz takacaksiniz farkli farkli kutular degil
Yok hocam ne özrü estağfurullah ben özür dilerim haddimi astiysamdaha yeni kayıt oldum ben öyle bişey olduğunu bilmiyordum özür dilerim
birde kargo firması değişmiş o yüzden merak uyandırdı
demonte istesem daha mi garanti olur yoksa orda test edip gondermeleri mi daha iyi olur kararsizimYok hocam ne özrü estağfurullah ben özür dilerim haddimi astiysam
Hocam ben kendime guvenemedim toplamada ondan beklicem kendinize guveniyorsaniz alin. Siz bilirsinizdemonte istesem daha mi garanti olur yoksa orda test edip gondermeleri mi daha iyi olur kararsizim
valla bende guvenemiyorum internet kafeci var tanidigim ona goturebilirim belki olmadi bekliyicem yapicak bisey yokHocam ben kendime guvenemedim toplamada ondan beklicem kendinize guveniyorsaniz alin. Siz bilirsiniz
Yok hocam ne özrü estağfurullah ben özür dilerim haddimi astiysam
Yok estağfurullah da yeni katıldığım için kuralları falan bilmiyorumYok hocam ne özrü estağfurullah ben özür dilerim haddimi astiysam
Bende beklerim ya garanti olur en azından ama kargo firması değişmesi aklımı çeldi nevalla bende guvenemiyorum internet kafeci var tanidigim ona goturebilirim belki olmadi bekliyicem yapicak bisey yok
hangi kargo olmuş yurtiçi iyiydiYok estağfurullah da yeni katıldığım için kuralları falan bilmiyorum
Bende beklerim ya garanti olur en azından ama kargo firması değişmesi aklımı çeldi ne
önce süratti sonra yurtiçi olduhangi kargo olmuş yurtiçi iyiydi
Hocam gerekiyorsa 1 hafta fazla bekleyin onlar herşeyini halletsin siz sadece güç tuşuna basıp keyfinize bakındemonte istesem daha mi garanti olur yoksa orda test edip gondermeleri mi daha iyi olur kararsizim
aynenn oyle dostumHocam gerekiyorsa 1 hafta fazla bekleyin onlar herşeyini halletsin siz sadece güç tuşuna basıp keyfinize bakın
yurtici daha iyi temiz calisiyorönce süratti sonra yurtiçi oldu