Gencer gaming F/P sistem

Hocam gerekiyorsa 1 hafta fazla bekleyin onlar herşeyini halletsin siz sadece güç tuşuna basıp keyfinize bakın
Evet tabii ki öyle de teşekkür ederim genede
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aynenn oyle dostum

yurtici daha iyi temiz calisiyor
İncehesaptan almıştık bundan önce onda kargoya verilmesi hazırlanması falan gözüküyordu

Ben müşteri hizmetlerine sorduğum zaman 15 tane kasa eksikmiş onları bekliyorlarmış onun dışında sistemleri hazırlayıp pazartesi göndermeye başlamışlar ama kargoya çıkanı görmedim daha
Benimki kargo ya çıktı 3gün oldu bugünde elime ulaşçak biraz dan gelir da -c sistem den bahsediyor san

vay iyimiş baya kanka çoğu kişinin hazırlanıyorda bekliyor hala hangi saatde almıştın sen 7de mi
18:59 da çıkar çıkmaz pusuya yatmıştım ilk sistemi alan kişi benim galiba 18:59:04 geçe sipariiş verdim

aga sistemin linki video altına 19.02'de eklendi 18.59 da almak için linkin elinde olması lazım ya da video altına eklenmeden gencergaming sitesinden linki buldun bilmiyorum hatta geç eklenmesi yüzünden çoğu kişi ilk postayı alamayıp ikinci postayı aldı onuda alamayanların zaten başka şansı kalmadı çünkü 9-10 saat stokları açılmadı.

Evet ondan bahsediyorum kargoya çıkalı mi 3 gün okdu
evet birazdan kurumunu yapçam sistemi birleştirip toplayarak ama benim tanıdıklar var orda ondanda hızlı gelmiş olabilir

Sanmıyorum ama h.o.

Yer farkı da olabilir
sanada hayırlı olsun (bizim çevremiz biraz geniş bazı yerlerde tanıdıklarım falan var yardım ediyorlar açıklamsı bu)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,018
Üyeler
192,584
Son üye
rezry
Geri