3533 yorumları gördüm gene aynimiyaşarsin kardesim ramleri 3600mhz yapma herkeste ayni problem var
3533 yorumları gördüm gene aynimiyaşarsin kardesim ramleri 3600mhz yapma herkeste ayni problem var
3533 te 1 saat civari death strandig oynadim bir problem cikmadi fakat 3600 olarak satilan ram 3600de calismiyorsa o ürün kusurludur. 3533 de kullanmak problem degil benim icin fakat uzun vadede tekrar farkli sorun cikarir mi bilemiyorumtek sorun ram mi acaba
psu'da da problem olabilir mi acaba3533 te 1 saat civari death strandig oynadim bir problem cikmadi fakat 3600 olarak satilan ram 3600de calismiyorsa o ürün kusurludur. 3533 de kullanmak problem degil benim icin fakat uzun vadede tekrar farkli sorun cikarir mi bilemiyorum
bu gece biraz daha deneyeceğim sorun cikacak mi diye cikarsa 3000mhz ramler var elimde onlari takicam denicempsu'da da problem olabilir mi acaba
hocam elimde 3200mhz ramlar var onları denesem bir sorun olur mu? çünkü 3200 olan ramler benim değil zarar görmemesi lazımÖnceki mesajlarımda tahminlerimi yazdım. Olabilir de olmayabilir de.
BIOS'u tekrardan sıfırlayıp bir tanesini tak bakalım.hocam elimde 3200mhz ramlar var onları denesem bir sorun olur mu? çünkü 3200 olan ramler benim değil zarar görmemesi lazım
biosu pilden mi sıfırlayayım yoksa cmostan mıBIOS'u tekrardan sıfırlayıp bir tanesini tak bakalım.
CMOS'tan.biosu pilden mi sıfırlayayım yoksa cmostan mı
İnşallah çözülür usta Abdullah bey sikinti olursa yardımcı olur herhaldeCMOS'tan.
direk açıp kullanırsan problem olmaz ama ram frekansını 3600 yaparsan problem olabilir varsa 3600de kullanıp problem yaşamayan yazsınbende bu sitemden aldım ama henüz gelmedi. ben bios ayarlarından hiç anlamam acaba benim pc de de aynı sorunlar olur mu ?
peki ilk açtığımda ramin frekansı kaçla başlar ve oyun performansını çok etkiler mi ?direk açıp kullanırsan problem olmaz ama ram frekansını 3600 yaparsan problem olabilir varsa 3600de kullanıp problem yaşamayan yazsın