Ben bugün biriyle konuştum xmp açtım 3600 yaptım sorun yok bende dedi kendisi öğlen yazmistimdirek açıp kullanırsan problem olmaz ama ram frekansını 3600 yaparsan problem olabilir varsa 3600de kullanıp problem yaşamayan yazsın
Ben bugün biriyle konuştum xmp açtım 3600 yaptım sorun yok bende dedi kendisi öğlen yazmistimdirek açıp kullanırsan problem olmaz ama ram frekansını 3600 yaparsan problem olabilir varsa 3600de kullanıp problem yaşamayan yazsın
ne kadar süre oynamış oyunBen bugün biriyle konuştum xmp açtım 3600 yaptım sorun yok bende dedi kendisi öğlen yazmistim
2133Mhz deneyip görmek lazım oyundan oyuna kaç fps etkileyeceğinipeki ilk açtığımda ramin frekansı kaçla başlar ve oyun performansını çok etkiler mi ?
Oyun oynadımı bilmiyorum adını buraya etiketleyim kendisi durum belirtmek isterse yazsin @HyperBTWne kadar süre oynamış oyun
3600 de hangi oyunları oynadın dostum ne kadar süreBenim de sistemim 2 gün önce geldi hiç bir sorun yok
Hocam ben sistem geldiğinde sadece bios ve ekran kartını güncelledim bir de biosta ram frekansını yükselttim anakartımı değiştirmiştim. apex valorant falan oynuyorum valoda 450-600 leri apexte 200-250 arası gidiyor3600 de hangi oyunları oynadın dostum ne kadar süre
anakartta aslında 5000mhze kadar destekliyor bu sorun neyden kaynaklı oluyor acaba yadirek açıp kullanırsan problem olmaz ama ram frekansını 3600 yaparsan problem olabilir varsa 3600de kullanıp problem yaşamayan yazsın
b450 mi yaptın anakartını ?Hocam ben sistem geldiğinde sadece bios ve ekran kartını güncelledim bir de biosta ram frekansını yükselttim anakartımı değiştirmiştim. apex valorant falan oynuyorum valoda 450-600 leri apexte 200-250 arası gidiyor
evet hocam b450m k modelini yaptımb450 mi yaptın anakartını ?
bilemiyorum mesela üstteki arkadaş anakartını değiştirmiş sorun yaşamamışanakartta aslında 5000mhze kadar destekliyor bu sorun neyden kaynaklı oluyor acaba ya
anakartı ne aldın ? benimde elimde b450m var. Eğer sorun anakart ile alakalı ise değiştiririm. Ama bu sorun a520m anakartını kullananların hepsinde mi var acaba önemli olan o.Hocam ben sistem geldiğinde sadece bios ve ekran kartını güncelledim bir de biosta ram frekansını yükselttim anakartımı değiştirmiştim. apex valorant falan oynuyorum valoda 450-600 leri apexte 200-250 arası gidiyor
a520m k modelinde yapılabilecek 1 bios update var oda beta sürüm diye yapmak istemedim siz b450 de hangi sürümden hangisine geçiş yaptınız ?evet hocam b450m k modelini yaptım