Gençer Gaming Kasa Geldi (Sorun Çözüldü)

asmarena6

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
555
Merhaba Sistem geldi. Daha dakka bir gol 1 ramler aldığım ramler değil Noxlarla geldi. Pny RGB ramlerim ortada yok. Aradım açmadılar watsaptanda yazdım henüz bir dönüş yok bakalım bu sorunu nasıl çözecekler.

Eve gidince testlerini yapacağım bakalım inşallah başka sorun çıkmaz.

Edit:
Biraz önce yetkili bir arkadaş gerekli bilgilendirmeleri yaparak sorunumuzu hızlıca çözdü. Çok ilgili ve alakalıydı gerçekten. Nasıl ki sorun gördüğümüzde paylaşım yapıyorsak çözüm bulunduğunda da haklarını vermek gerek diye düşünüyorum. Sonuçta insanlık halidir hata olabilir. Önemli olan hızlıca çözülüp çözülmediğiydi. Gençer gaming bu konuda kendini gösterdi.
Tekrardan Gençer Gamingede burdan teşekkürlerimi iletiyorum.

Son düzenleme:
Hangi sistem rtx3080 sistem mi?

Merhaba Sistem geldi. Daha dakka bir gol 1 ramler aldığım ramler değil Noxlarla geldi. Pny RGB ramlerim ortada yok. Aradım açmadılar watsaptanda yazdım henüz bir dönüş yok bakalım bu sorunu nasıl çözecekler.

Ula zaten bunlara ayda 200-300 sipariş zor geliyodur onu bile düzgün yapamiyolar fjdjdjdhdhdjdjshhd

Geçmiş olsun hocam, iletişim kurmayı daima deneyin. İletişim kuramıyor musunuz? Endişelenmeyin, hakkınızı sonuna kadar alırsınız. Tekrardan geçmiş olsun, önünüzdeki süreç için size kolaylıklar dilerim.

Bu siteye başlarda güven duyuyordum ama gördüklerimden sonra artık asla adımımı atmam

Ula zaten bunlara ayda 200-300 sipariş zor geliyodur onu bile düzgün yapamiyolar fjdjdjdhdhdjdjshhd
:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peşlerini bırakma sakın hakkını savun.

Geçmiş olsun

Hayırlı ve geçmiş olsun hocam. Şikayetvara yazmayı deneyin cevap vermezlerse.

Aslında gencergaming mağazası güvenilirdir. Ya da ben şanslıydım bilmiyorum. Geçmiş olsun bence hatalarını düzeltirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,452
Üyeler
184,163
Son üye
tottiiiii
Geri