Gençer Gami̇ng: Sipariş Hazirlaniyor

Firma büyük değil, donanım arşivinden bir anda yüzlerce sipariş alınca kafalar karıştı gönderimler aksadı işler yığıldı diye tahmin ediyorum.

16. iş günü oldu hala kargolanmadı Bir ay beklemeye layık bir bilgisayar gelir umarım.
Valla sürekli aynı konular açılıyor anladığım kadarıyla ilgisiz ve çok yavaş bir firma

Nereden ulaşabilirim Abdullah abiye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok yazdım. Hepsinde bugün göndereceğiz ya da bu hafta gelecektir dediler. Bu hafta yazdığıma cevap bile vermediler.
Onun burada bir sürü yönetici arkadaşı var görüp iletmeleri gerek
Abdullah yardımcı olmayı sorun çözmeyi sever
Abdullah'ı herkes egolu kibirli kendini beğenmiş olarak görüyor ama.
Bu çocuk altın gibi herkese destek olup ne sistemler çıkarttı
Napsin çocuk kendisine taş atanlara her defasında gül mü uzatsın
Saçma soruya saçma cevap verir hakkıdır
Gereksiz eleştiriye de
Samimiyetsiz cevap verir hakkı dır
Onun için yöneticiler iletmesi gerek güzel kardeşm

16. iş günü oldu hala kargolanmadı Bir ay beklemeye layık bir bilgisayar gelir umarım.
hocam gençer gamingde gönderim sıkıntılı biraz bende klavye almıştım 12 günde falan geldi ve kargo takip numarası hatalıydı

Merhabalar gerekli açıklama size çağrı merkezi tarafımızdan yapılmıştır.

Gün olarak 27, iş günü olarak 15. güne geldik bakalım bugün kargoya verilecek mi?

Arkadaşlar tam 1 ay oldu bilgisayarı alalı ve hala ses seda yok bu siteden alışveriş yapacaklar yapmasın. Yarında kargoya verilmezse biz iptal edeceğiz. Bekleyen arkadaşlara başarılar

Firma büyük değil, donanım arşivinden bir anda yüzlerce sipariş alınca kafalar karıştı gönderimler aksadı işler yığıldı diye tahmin ediyorum.
Hayır. büyük donanım kanalları ile onlrca işbirliği yaptılar. Hala böyle şeyleri halledemiyorlarsa bu firma küçük diye değil. Beceriksiz diyedir.

Hayır. büyük donanım kanalları ile onlrca işbirliği yaptılar. Hala böyle şeyleri halledemiyorlarsa bu firma küçük diye değil. Beceriksiz diyedir.
Madem daha sipariş hazırlayamıyorlar niye daha bugün 12K ya F/P kralı yeni bir sistem çıkardılar acaba? Firma da saçmalıyor, adı dolandırıcıya çıkacak böyle giderse 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,161
Üyeler
185,229
Son üye
Father
Geri