şahin doğan
80+ Platinum
Sisteme Windows yükleyeceksin. Bilgisayarı değiştirmelik bir durum yok.Kanka bendede böyle oluyor sen nasıl çözdün yada değiştirdilermi pc yi
Sisteme Windows yükleyeceksin. Bilgisayarı değiştirmelik bir durum yok.Kanka bendede böyle oluyor sen nasıl çözdün yada değiştirdilermi pc yi
Kanka öyle yapacaktım bios a girmiyor klavyemi arızalı anlamadimSisteme Windows yükleyeceksin. Bilgisayarı değiştirmelik bir durum yok.
Klavyede sıkıntı yok esc yada alt f4 basınca bilgisayarı resetliyor del basıyorum bios a girmiyorSisteme Windows yükleyeceksin. Bilgisayarı değiştirmelik bir durum yok.
Flashı tak bekle. Otomatik yükleme ekranına geçmesi lazım.Klavyede sıkıntı yok esc yada alt f4 basınca bilgisayarı resetliyor del basıyorum bios a girmiyor
Tamamdır deniyorum şimdiFlashı tak bekle. Otomatik yükleme ekranına geçmesi lazım.
10 dk dır bekliyorum gelen giden yokFlashı tak bekle. Otomatik yükleme ekranına geçmesi lazım.
knk format at sıfırdan formatı duzgun atmamıslar geri gondermene gerek yok win 10 oneririmKanka bendede böyle oluyor sen nasıl çözdün yada değiştirdilermi pc yi
knk format at sıfırdan formatı duzgun atmamıslar geri gondermene gerek yok win 10 oneririm