Neler Yeni

Çözüldü✓ Gençer Gaming Teşhir Ürünü Anakart?

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Dün bir süre 6200den satılıp sonra stoktan kaldırılıp tekrar 1 stokla 6200'e satışa çıkan ROG X570-F'yi almıştım. Bugün aradılar dedilerki ürün teşhir ürünü kutuda biraz az bir zarar var. Sorun çıkarsa asusa gönderin garantisi var dediler. Bizde tamam gönderin dedik. Sizce sorun çıkar mı?

HyperChief

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
.
Geçmiş olsun, Sadece kutusun'da bir sıkıntı var ise bence göndermeye gerek yok. Ama ürüne bir zarar geldi ise bence değişim yaparlar.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,377
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bence sıkıntılı bir iş. Ürünün kutusunda zarar olması bir sorun teşkil etmez ama ürün hasarlı gelirse elinde kalır. 6K bütçede alınacak risk değil bence. Kargo geldiğinde, kargocunun gözetimi altında aç ve kontrol et yoksa başın yanabilir.

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence sıkıntılı bir iş. Ürünün kutusunda zarar olması bir sorun teşkil etmez ama ürün hasarlı gelirse elinde kalır. 6K bütçede alınacak risk değil bence. Kargo geldiğinde, kargocunun gözetimi altında aç ve kontrol et yoksa başın yanabilir.
Sorun çıkarsa garantiye yollarım diyodum.

corp11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
kerim bağbak
iyi fiyattan almışsın iptal etme dicem ama sorun çıkarsa garantisi var demesi kurt dusurdu sorun çıkarsa iade alırız demesi gerekirdi
geldiği zaman baksan sorun var deyip iade etsen kutu zarar görmus diyebilirler

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,377
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sorun çıkarsa garantiye yollarım diyodum.
Diyelimki hasarlı geldi, garantiye yolladın. Fiziksel bir sorun varsa adamlar senin yapıp yapmadığını bilemeyeceği için, kullanıcı hatası diyecekler.

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
iyi fiyattan almışsın iptal etme dicem ama sorun çıkarsa garantisi var demesi kurt dusurdu sorun çıkarsa iade alırız demesi gerekirdi
geldiği zaman baksan sorun var deyip iade etsen kutu zarar görmus diyebilirler
Bakıcam zaten. Kutusu açılmamış ürün.
Diyelimki hasarlı geldi, garantiye yolladın. Fiziksel bir sorun varsa adamlar senin yapıp yapmadığını bilemeyeceği için, kullanıcı hatası diyecekler.
Video çekerek açıcam.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Dün bir süre 6200den satılıp sonra stoktan kaldırılıp tekrar 1 stokla 6200'e satışa çıkan ROG X570-F'yi almıştım. Bugün aradılar dedilerki ürün teşhir ürünü kutuda biraz az bir zarar var. Sorun çıkarsa asusa gönderin garantisi var dediler. Bizde tamam gönderin dedik. Sizce sorun çıkar mı?
Faturanın üzerine teşhir ürün veya outlet gibi bir tabir yazarlarsa garanti sıkıntısı yaşarsınız. Firmalar genelde bu tür faturalı ürünlere kullanıcı hatası deyerek garanti kapsamına almıyorlar.

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Faturanın üzerine teşhir ürün veya outlet gibi bir tabir yazarlarsa garanti sıkıntısı yaşarsınız. Firmalar genelde bu tür faturalı ürünlere kullanıcı hatası deyerek garanti kapsamına almıyorlar.
Teşhir dedikleri hasar galiba çünkü kutu açılmamış.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,377
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Bakıcam zaten. Kutusu açılmamış ürün.

Video çekerek açıcam.
Tamam o yüzden kargocu gözetiminde açman lazım. Videoya'da çek ama video sırasında farkedemezsen sonra sıkıntı yaşayabilirsin. Bu anakartı ne amaçla kullanacaksın? Oyun için bence böyle bir anakarta gerek yok böyle bir riske girmeye de gerek yok. İş için alacaksan gözü karartabilirsin.

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Tamam o yüzden kargocu gözetiminde açman lazım. Videoya'da çek ama video sırasında farkedemezsen sonra sıkıntı yaşayabilirsin. Bu anakartı ne amaçla kullanacaksın? Oyun için bence böyle bir anakarta gerek yok böyle bir riske girmeye de gerek yok. İş için alacaksan gözü karartabilirsin.
Hadi her şey ters gitti iade de almadılar. Ben garantiye gitsem kullanıcı hatası deseler , tamir için kaç lira civarı bi ücret alırlar?

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Hadi her şey ters gitti iade de almadılar. Ben garantiye gitsem kullanıcı hatası deseler , tamir için kaç lira civarı bi ücret alırlar?
Kullanıcı hatalar her zaman tahmin edilenden fazla para tutar. kart 6200lük ürüne 5000 yazarlarsa şaşırmam

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,377
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Şöyle diyim direk boarda zarar veren bir hasar yoksa o anakart %90 sağlamdır benim asıl endişe ettiğim teşhir ürün adı altında arızalı ürünü sana itelemeye olasılıkları ki 1 ay önce 4 adet HB`den anakart aldım 2 tanesi arızalı geldi, başım yandı neyse ki ben işten anlayan biriyim anakartın birini kendim Tamir ettim diğerini de zar zor iade edebildim. Umarım sana hasarsız, sağlam ürün yollarlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,973
Üyeler
167,754
Son üye
İlkann14
Top Bottom