Neler Yeni

GENCER GAMİNGDEN ALDIĞIM HAZIR SİSTEM AÇILMIYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ufuk
Merhaba arkadaşlar bugün amd ryzen 5 5600 ve radeon 6700 li bir sistem satın aldım sistemim teslim edildi ancak ekran kartı ayrı bir şekildeydi ekran kartını soketine oturttum güç kablolarını bağladım ve bilgisayarı açtığım da monitöre ekran gelmiyor no signal diyor ekran kartının fanları dönüyor gencer gamingin müşteri hizmetleri bu saatte kapalı olduğu için buraya sormak istedim yardımcı olur musunuz çok anlamam bu bilgisayar işlerinden

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,878
İsim
Hacı
PSU üzerinden tuşu açtınız mı? açmış (!)

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
PSU üzerinden tuşu açtınız mı?
sistem açılıyor görüntü gelmiyor diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartı güç kablolarını doğru şekilde taktığından emin misin fotoğrafını atma şansın var mı

• Beğen
Reaksiyonlar: Just

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
Merhaba arkadaşlar bugün amd ryzen 5 5600 ve radeon 6700 li bir sistem satın aldım sistemim teslim edildi ancak ekran kartı ayrı bir şekildeydi ekran kartını soketine oturttum güç kablolarını bağladım ve bilgisayarı açtığım da monitöre ekran gelmiyor no signal diyor ekran kartının fanları dönüyor gencer gamingin müşteri hizmetleri bu saatte kapalı olduğu için buraya sormak istedim yardımcı olur musunuz çok anlamam bu bilgisayar işlerinden
kartı çıkartıp tekrardan denermsn onboard üzerinden

SabriAbi1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Faruk
Ekran kartının soketini oturttum çıt diye sesi geldi güç kablosunu bağladım hem display port kablom var hem hdmi kablom hepsini ayrı ayrı soketlerle denedim bir şeyini zorlamadım ancak yine de görüntü yok sistem çalışıyor gözüküyor fanlar dönüyor ışıkları yanıyor ekran kartının fanıda çalışıyor

Anakartın soketine de bağladım hdmi kablosunu ekran kartına da ancak yine de yok ramlerden veya işlemciden başka bir şeyden olabilir mi
Statiğini aldın mı

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Denedim şimdi değişen bir şey yok

Arkadaşlar ekran kartı bozuk olsa dahi ekranda benim biosu falan görmem gerekmiyor mu direk no signal diyor
Bozuk olursa bios ekranı gelmez

Denedim şimdi değişen bir şey yok

Arkadaşlar ekran kartı bozuk olsa dahi ekranda benim biosu falan görmem gerekmiyor mu direk no signal diyor
Monitörden eminmisin ? Hazır sistem test edilip gönderiliyor diye biliyorum sorunlu olma ihtimali çok az

• Beğen
Reaksiyonlar: Just

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Cpu kablosu ile pci-e kablosunu karıştırmış olabilirler mi ? ekran kartı kablosunun üzerinde yazı yazıyor mu

forvet09

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ahmet KAvalcı
Bir kaç kez açıp kapat, bios resetle düzelecektir. Bende de ilk başta yapmıştı.

Top Bottom