Neler Yeni

GENCER GAMİNGDEN ALDIĞIM HAZIR SİSTEM AÇILMIYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ufuk
Merhaba arkadaşlar bugün amd ryzen 5 5600 ve radeon 6700 li bir sistem satın aldım sistemim teslim edildi ancak ekran kartı ayrı bir şekildeydi ekran kartını soketine oturttum güç kablolarını bağladım ve bilgisayarı açtığım da monitöre ekran gelmiyor no signal diyor ekran kartının fanları dönüyor gencer gamingin müşteri hizmetleri bu saatte kapalı olduğu için buraya sormak istedim yardımcı olur musunuz çok anlamam bu bilgisayar işlerinden

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ufuk
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu sorun çözüldü ramler sanırım ters takılmıştı bende söküp takmıştım ancak onların taktığı gibi takıyordum tık sesi gelmediğini farkettim ve yönünü çevirip taktığımda tık sesi geldi şuan bilgisayar sorunsuz çalışıyor

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
hocam monitörünüzde dp girişi varsa ve siz monitörü dp ye ekran kartını hdmi a bağlıyosanız o yüzden görüntü gelmiyo olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam monitörünüzde dp girişi varsa ve siz monitörü dp ye ekran kartını hdmi a bağlıyosanız o yüzden görüntü gelmiyo olabilir
son entry yi görmeden yazdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus emre
Merhaba arkadaşlar bugün amd ryzen 5 5600 ve radeon 6700 li bir sistem satın aldım sistemim teslim edildi ancak ekran kartı ayrı bir şekildeydi ekran kartını soketine oturttum güç kablolarını bağladım ve bilgisayarı açtığım da monitöre ekran gelmiyor no signal diyor ekran kartının fanları dönüyor gencer gamingin müşteri hizmetleri bu saatte kapalı olduğu için buraya sormak istedim yardımcı olur musunuz çok anlamam bu bilgisayar işlerinden
Buna Çözüm nasıl bulmuştun

ConquerorXIV

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,049,085
Üyeler