𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
@GENCERGAMİNG @Abdullah Hacıgül Şimdiye kadar hiçbir konum yok bu tarz sistem'lerde ama burda haksızlığa uğradım sebebi her şey güzel gidiyorken bankaya sms kodu geliyor girdikten sonra hata verip parayı çekmiyor kartın limitini internet alışverişini vs hepsini açtım 17:00'dan önce sorun olmasın diye ama hata verdiği için alamadım 17:00'dan beridir deniyorum bu arada.
@GENCERGAMİNG ödemenin neden başarısız olduğunu açıklarsanız sevinirim. bankam ile görüştüm hiçbir sorun yok diyor 8 yıldır kullanıyorum enparayı. hiçbir sorun sıkıntı olmadı şimdiye kadar?
Mobilden alınıyor diyenler vardı ne derece doğru bilmiyorum ama ben mobil'de hata ile adres vs yanlış yazarım diye pc geçtim. bu şekilde bir şey varsa şayet haksızlık..
@GENCERGAMİNG
@GENCERGAMİNG ödemenin neden başarısız olduğunu açıklarsanız sevinirim. bankam ile görüştüm hiçbir sorun yok diyor 8 yıldır kullanıyorum enparayı. hiçbir sorun sıkıntı olmadı şimdiye kadar?
Mobilden alınıyor diyenler vardı ne derece doğru bilmiyorum ama ben mobil'de hata ile adres vs yanlış yazarım diye pc geçtim. bu şekilde bir şey varsa şayet haksızlık..
Mesaj otomatik birleştirildi:
@GENCERGAMİNG
Son düzenleme: