şimdi da sistemde 11.9 a çıkıcakya 9 da ona rakip fiyatı artırdılar hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
olan benim anakonuya oldu konuyu kilitlediler şaka gibi
Rica ediyorum hocalarım konuma başka link atmayin firmayı tag'larsaniz sevinirim teşekkürlerBen bunu ettim ederler gençerine
Varryu da havale var mı acil cevap bitmeden alayım
O kadar uğraştılar bu daha iyiSinerji Ryu Ryzen 5 7500F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD RX7800XT Oyun Bilgisayarı
Sinerji Ryu Ryzen 5 7500F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD RX7800XT Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Yapıştırın RYU sistem sinerji
Var da zam geldi hacım 12500 oldu ama hâla alınır gibi tabii C2'nin başka stokları da gelebilirryu da havale var mı acil cevap bitmeden alayım
bak cagırrım ABbimi haaaa tamam mı en kalite bizde aloooooo mod yok mu yakalasın şu arkadaşı alım problemlerının yanı sıra bu durumlar ayrı bir rezalet olduYani burdan şunu anlıyoruz son kullanıcı kimsenin umrunda değil herkes kendi cebine bakıyor .
Burası forum konuşma özgürlüğümüz var iki firmayıda tanımam etmem.. almak isteyen arkadaşlara yardım etme amaçlı link atıyoruz siliniyor söylixeklerim bu kadar
Yalnız değilsin ben de açtım benimkinide kilitledilerşimdi da sistemde 11.9 a çıkıcakya 9 da ona rakip fiyatı artırdılar hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
olan benim anakonuya oldu konuyu kilitlediler şaka gibi