Ne yazık ki arkadaş haklı banka suçu mağazaya mağaza suçu bankaya atar bu durumlardaKonunun dışına çıkıyorsunuz dostlar lütfen farklı konu açıp oradan tartışın bana yardımcı olmuyorsunuz şuan
Ne yazık ki arkadaş haklı banka suçu mağazaya mağaza suçu bankaya atar bu durumlardaKonunun dışına çıkıyorsunuz dostlar lütfen farklı konu açıp oradan tartışın bana yardımcı olmuyorsunuz şuan
Çok güzel sistem olmuş valla hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
Haber veren arkadaştan Allah razı olsun 4000x 750w özelleştirmesi yaparak aldım istediğim bi kasaydı
stok biter diye onu gözüm görmedi bile ben kasaya odaklanmıstımSSD de değişebilirdin ama bu halide bayağı iyi hayırlı olsun şimdiden
Kardeşim kimse sana yardımcı olamaz. Saat 21 i bekle alırsın. Adamlar görse bile yazmaz.Hocam rica etsem birde şu firmayı etiketlerseniz sevinirim neden hala açıklama yapmıyor anlamış değilim
iftara gitmiştir kanka gg dedikleriHocam rica etsem birde şu firmayı etiketlerseniz sevinirim neden hala açıklama yapmıyor anlamış değilim
teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun.Çok güzel sistem olmuş valla hayırlı olsun
Özelleştirmeye bakmadım püüüAlıntıyı görüntüle
Haber veren arkadaştan Allah razı olsun 4000x 750w özelleştirmesi yaparak aldım istediğim bi kasaydı
Şuan çok mutluyum ben pc oldu uygın fiyata ve çok kaliteli huhuuuÖzelleştirmeye bakmadım püüü
iftar vakti bro az bekle laHocam rica etsem birde şu firmayı etiketlerseniz sevinirim neden hala açıklama yapmıyor anlamış değilim
Şş sen nasıl Abdullah abimizin ultra mega fp sistemine rakip sistem alırsın da konuya yazarsınŞuan çok mutluyum ben pc oldu uygın fiyata ve çok kaliteli huhuuu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üstelik böyle ağır çekimde aldım
Hayır kellemi almayınŞş sen nasıl Abdullah abimizin ultra mega fp sistemine rakip sistem alırsın da konuya yazarsın