Neler Yeni

GencerGaming Haqqus GEN5 Geldi.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,262
İsim
.
haqqusun çıkardığı diğer sistemlere göre yine iyi bir sistem olmuş :D
yine kazık sistem. o kdr abartmanın sonucu bumu şaşırdım
12400f RTX3070Ti için iyi fiyat.
3070 ti ve 12400F fiyat iyi bence zaten patlayacak fiyatlar
Kanka bütçemin 2 katı, bu civarda fiyatlar nasıl hiç bilmiyorum bile :)
Agalar yılbaşına kadar yada sonra zam gelirmi pc piyasasına ?

JohnSnow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
ömer yıldız
Facebook
ikranur624
rgbsız yapsana be ustadım 20yı gecmezdı belkı

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Çok pohluyorsunuz bu fiyata 3080 mi bekliyorsunuz yada bütün parçaları S tier mi ? =) Gayette alınabilir bir sistem olmuş.
Bu fiyata dediğin fiyat 21.000 ₺
Bunu alacağıma gider tüm bileşenleri tek tek daha üst seviye olan gaming gen deki mesut çeviğin 3070 kasasını alırım daha mantıklı. 20.499 lira ama full asus bileşenler ekran kartı da tuf serisi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Alınmaz parça kalitesi yine yok modart da yapacak full Asus ve Asus Rog Strix 240mm sıvı soğutmali rtx 3070ti olabilir onu bekliyorum ben

haydobaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet haydo
Millet boş atıp tutuyor. adam uğraşıyor. 1000 KM yol gitmiş Orda pazarlık ediyor. vs milletde bahane buluyor. Şu an bu fiyata böyle sistem var mı ? Yok gir bak almayacaksan kapat çık. alacak adamın aklını karıştırmaktan başka işiniz yok. Ben aldım geçtim No name parça yok içinde. Fiyatta gayet iyi. zaten intel fiyatları zıplayacak. Düşünüp beklersen 1 ay sonra bunu da bulamazsın.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Millet boş atıp tutuyor. adam uğraşıyor. 1000 KM yol gitmiş Orda pazarlık ediyor. vs milletde bahane buluyor. Şu an bu fiyata böyle sistem var mı ? Yok gir bak almayacaksan kapat çık. alacak adamın aklını karıştırmaktan başka işiniz yok. Ben aldım geçtim No name parça yok içinde. Fiyatta gayet iyi. zaten intel fiyatları zıplayacak. Düşünüp beklersen 1 ay sonra bunu da bulamazsın.
Yaklaşık 14-15 aydır bu fiyatları bulamayacaksınız geyiği dönüyor.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,357
İsim
Kadir
1 ay değil 1-2 haftaya daha iyisi parça parça olsa da gelecek :)

wake up to reality

80+ Silver
parça parça yaklaşık fiyata aynı sistem toplanıyor, adam yok kaçıran üzülür yok şöyle sistem geliyor sanarsın çok uyguna sistem geliyor

enessss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
enes dursun
Çok iddialı konuşmuş. Neden bilmiyorum ama SS alırken bu şekilde almak istedim :)

bu fiyata piyasada eşi yok güzel bir iş yapmış bedava fan ve gigabyte ın 165hz monitörüyle alıp birde ssdyi 2 tane alırsanız 25bin küsüre geliyor o fiyata bu sistem imkansız

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
şu adamın yaptığı her sistemin altında bi tartışma çıkıyor :D bir kerede herkes iyi/kötü diyip anlaşmaya varsa

Top Bottom